Mercedes-AMG A35: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της μοντέλου, που δεν είναι άλλο από την κορυφαία, προς το παρόν, έκδοση της τελευταίας γενιάς A-Class, Α35 AMG.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της νέας «A35» αποτελεί το γεγονός ότι θα είναι η φθηνότερη έκδοση, για όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει, κυρίως για τους Ευρωπαίους αγοραστές, καθώς μετά από απόφαση της εταιρείας δεν θα εισαχθεί στην αγορά των ΗΠΑ. Παρατηρώντας τις συγκεκριμένες

φωτογραφίες, λίγα πράγματα έχουμε να διευκρινίσουμε, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η νέα Mercedes-AMG A35 θα διατίθεται σε πεντάθυρο αμάξωμα, με τα λογότυπα της φίρμας από το Αφάλτερμπαχ να κοσμούν τόσο την εμπρός γρίλια, όσο και το πίσω μέρος.

Τα φωτιστικά σώματα θα διαθέτουν τεχνολογία full-LED, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης θα είναι τοποθετημένες επάνω στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ δεν θα λείπει και η (προαιρετική) πίσω αεροτομή. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιευθεί οι τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν τον κινητήρα και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι μόνο ότι ο δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας θα αποδίδει κοντά στους 300 ίππους και θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης 4Matic.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου και θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα της Mercedes-AMG A35, με τις παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα