Land Rover Defender: Φωτογραφία χωρίς καμουφλάζ

Η πρώτη φωτογραφία χωρίς το παραπλανητικό κάλυμμα του νέου Defender διέρρευσε από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond «No time to die».

Σχήμα το οποίο παραμένει τετράγωνο αλλά είναι και σύγχρονο με πολλά νέα στοιχεία, είναι η πρώτη εντύπωση από την πρώτη… καθαρή (χωρίς καμουφλάζ) εικόνα του Land Rover Defender.

Με το Αγγλικό

off-roader οι αποκαλύψεις έγιναν λίγο… ανάποδα αφού τον Φεβρουάριο, ανακαλύψαμε το εσωτερικό του και λίγους μήνες αργότερα είδαμε την εξωτερική του εμφάνιση από το περίγραμμα του οχήματος, όπως φαίνεται στα όργανα ελέγχου λειτουργιών. Τώρα η εικόνα ξεκαθάρισε χάρη σε μία άλλη… διαρροή από τον χρήστη του Instagram «shedlocktwothousand». Η φωτογραφία ήταν από το κινηματογραφικό πλατό για την 25η ταινία του James Bond «No time to die» (Δεν υπάρχει χρόνος για να πεθάνεις), όπου το πολυαναμενόμενο μοντέλο δεν είχε κανενός είδος κάλυμμα στο αμάξωμά του αποκαλύπτοντας έτσι το σχήμα του.

Φαίνεται ότι η επόμενη γενιά του Defender θα διατηρήσει το ιδιαίτερο «boxy» σχήμα του θρυλικού προκάτοχού του, αλλά σε μια πολύ πιο σύγχρονη εκτέλεση, δεδομένου ότι ο σχεδιασμός φαίνεται να ακολουθεί τα μοντέλα Range Rover. Τα εμπρός old school φωτιστικά σώματα του Defender, άλλαξαν, καθώς το μοντέλο του 2020 θα υιοθετήσει τα τετράγωνα φώτα, που του δίνουν μια πιο «σκληρή» εμφάνιση.

Άλλα εμφανή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το επίπεδο εμπρός καπό του κινητήρα, τον «εργάτη» εμπρός, τα έντονα αψιδωτά τόξα (φτερά) των τροχών και τα παραδοσιακά «Alpine windows» (παράθυρα οροφής), τα οποία είναι λιγότερο ορατά εδώ λόγω του μαύρου χρώματος του Defender.

Το SUV φαίνεται να έχει μεγάλη διαδρομή στην ανάρτηση από το κενό ανάμεσα στο φτερό και τον τροχό, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι επίσης αρκετά μεγάλη- ιδανική για κάποιες δύσκολες off-road διαδρομές. Συνολικά, παίρνουμε την αίσθηση ότι το νέο Defender έχει δανειστεί πολλά σχεδιαστικά μοτίβα από το πρωτότυπο «DC100» του 2011. Παρόλο που φαίνεται πιο εξελιγμένο από το παλιό, είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι θα ήθελαν το Land Rover να κρατήσει περισσότερα χαρακτηριστικά από το παλιό Defender.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Defender 110 εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό πλατό, επειδή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με τον μικρότερο Defender 90 να ακολουθήσει τον Μάρτιο του 2020 και το μεγάλο Defender 130 σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. (σας θυμίζουμε πως τα νούμερα δεν αφορούν πλέον το μήκος σε ίντσες του οχήματος). Το τελευταίο αναμένεται να έχει το μεταξόνιο του 110, αλλά να διαθέτει ένα πρόσθετο κομμάτι πιθανότατα, λόγω μιας οπίσθιας προεξοχής που επιτρέπει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Η Land Rover θα αποκαλύψει το Defender 110 τον επόμενο μήνα για να έχει ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο, αξιόπιστο SUV (με δυνατότητες Off – Road) που εδώ και δεκαετίες, μονοπωλεί η Mercedes G-Class.

The post Land Rover Defender: Φωτογραφία χωρίς καμουφλάζ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα