Kia Ceed GT Line: Με σπορ εμφάνιση

Ζηλεύετε τα κάλλη του Kia Ceed GT αλλά στην πραγματικότητα οι ανάγκες σας είναι τέτοιες που σας βολεύει η συμβατική έκδοση του μοντέλου της κορεάτικης μάρκας; Κανένα πρόβλημα! Πλέον υπάρχει το Ceed GT Line!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η επίσημη αποκάλυψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου του Παρισιού αν και δεν αποτελούσε έκπληξη – ήταν ανάμεσα στις αναμενόμενες πρεμιέρες.

Με σπορ εμφάνιση

λοιπόν συμπεριλαμβάνει χρωμιωμένες αλλά και μαύρες-gloss λεπτομέρειες στην γρίλια, διαφορετικού, πιο δυναμικού σχεδιασμού στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και νέου σχεδιασμού τροχούς 17 (ή 18 ιντσών προαιρετικά). Επίσης το λογότυπο GT Line είναι εμφανές σε διάφορα σημεία.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι έχει επίπεδο κάτω μέρος και ειδικό λογότυπο GT Line, οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο έχουν «αυτάκια» πίσω από το τιμόνι, τα εμπρός καθίσματα είναι πιο σπορ σχεδιασμού ενώ αντί για το γκρι, το χρώμα που κυριαρχεί στο εσωτερικό είναι το μαύρο. Όλο αυτό το πακέτο, θα προσφέρεται ως στάνταρ στο ProCeed wagon.

Όμως στην «καρδιά» στον κινητήρα, δεν υπάρχει τόνωση… ηθικού. Η κίνηση έρχεται και πάλι από τον 3κύλινδρο 1000άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 120 αλόγων, των 1400άρη τετρακύλινδρο turbo απόδοσης 140 αλόγων και τη diesel επιλογή του υπέρ-τροφοδοτούμενου 1600άρη που προσφέρει είτε 115 είτε 136 ίππους.

Το ProCeed GT Line θα προσφέρεται μόνο με τις δύο κορυφαίες επιλογές. Η KIA συνδυάζει το εν λόγω μοντέλο είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με 7άρι αυτόματου διπλού συμπλέκτη – επιλογή μόνο διαθέσιμη με τους 4κύλινδρους κινητήρες.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στην αρχή του νέου έτους και τιμολογιακά, εύλογα θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα δύο μοντέλα τα οποία «γεφυρώνει» με αυτές τις στιλιστικές αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα