Jaguar F-Type Chequered Flag: Η επετειακή έκδοση

Η Jaguar θέλοντας να γιορτάσει τα 70 χρόνια της, λανσάρει μία νέα έκδοση της F-Type, η οποία διαθέτει αρκετά πρωτότυπα αξεσουάρ, διαφοροποιώντας την από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Η νέα Jaguar F-Type Chequered Flag διατίθεται τόσο σε κουπέ, όσο και σε κάμπριο αμάξωμα, ενώ νέα

είναι η ποικιλία των χρωμάτων που έχει να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής (Caldera Red, Fuji White και Carpathian Grey), με την οροφή, στην κουπέ έκδοση, να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Η F-Type Chequered Flag ξεχωρίζει επίσης από τις diamond ζάντες 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα αεροδυναμικά skirts, ειδικά σχεδιασμένα από το τμήμα Special Vehicle Operations.

Στο εσωτερικό είναι εμφανής για ακόμη μία φορά η πολυτέλεια και η premium εικόνα, με τα ντυμένα με δέρμα Windsor καθίσματα, τις σουέτ επενδύσεις και την αλουμινένια κεντρική κονσόλα να κυριαρχούν. Η γκάμα των κινητήρων της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνει τρία σύνολα, τον δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα των 300 ίππων, καθώς και τον V6 των 3,0 λίτρων με τους 340 και 380 ίππους. H τελευταία έκδοση μπορεί να εφοδιαστεί και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ αμφότερες οι εκδόσεις συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα