H Skoda υποστηρίζει την «πρώτη γραμμή»

Η Skoda στη Βρετανία υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τους στόλους των οχημάτων που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες άμεσου δράσης κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου.

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, η Skoda έχει εφαρμόσει μια σειρά από δράσεις για την υποστήριξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκες που δραστηριοποιούνται υπό την αιγίδα των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου, η ζήτηση για ειδικά οχήματα

έχει αυξηθεί σημαντικά και η ομάδα της Skoda ήταν εκεί για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του στόλου των οχημάτων για τις πρώτες βοήθειες και την άμεσο δράση.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι εργασίες συντήρησης στα υπάρχοντα οχήματα εκτελούνται του στόλου, έχουν απόλυτη προτεραιότητα και εξυπηρετούνται χωρίς καθυστέρηση. Σε βασικές περιοχές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο η Skoda όπου ήταν εφικτό, έδωσε αυτοκίνητα από το δικό της στόλο για χρήση από τους ανρθώπους της πρώτης γραμμής σε αυτή την πρωτοφανή μάχη στην παγκόσμια ιστορία. Ειδικές εκδόσεις των Superb, Octavia, Karoq και Kodiaq, παραδόθηκαν σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

The post H Skoda υποστηρίζει την «πρώτη γραμμή» appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα