Re-start στο Μαρανέλο (video)

Μπορεί η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζεται αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα η αυτοκινητοβιομηχανία να πατήσει ξανά γκάζι.

Ακόμα και στην Ιταλία, όπου το χτύπημα είναι βαρύ, με περισσότερους από 30 χιλιάδες θανάτους. Από την Παρασκευή 8 Μαϊου στο Μαρανέλο αλλά και στις εγκαταστάσεις της Μόντενα, έπιασαν και πάλι δουλειά, με τη γραμμή παραγωγής της Ferrari να ενεργοποιείται ξανά.

Μάλιστα η εμβληματική εταιρεία δημιούργησε

και ένα ενδιαφέρον video που παρουσιάζει αυτό το restart στις εγκαταστάσεις της, με τις Monza SP2, 812 GTS και F8 Tributo να είναι τα πρώτα μοντέλα που «γεννήθηκαν» με την επανεκκίνηση των εργασιών.

Αυτά τα τρία μοντέλα, που ήταν τα πρώτα μετά από παύση εργασιών επτά εβδομάδων,  θα βρουν τους ιδιοκτήτες τους σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αυστραλία και Γερμανία αντίστοιχα.

Όμως είναι σαφές και στο σύντομο video, οι διαδικασίες εντός της γραμμής παραγωγής έχουν αλλάξει και έχουν εναρμονιστεί με το πρόγραμμα «Back on Track», που όπως τονίζει η ιταλική εταιρεία, έχει προτεραιότητα την ασφάλεια των μελών της.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…



Διαβάστε ακόμα:
Ferrari: Πτώση πωλήσεων και καθυστερήσεις νέων μοντέλων

Υποψήφιος για τη FIA ο πρώην πρόεδρος της Ferrari;

Οδηγούμε στην Ιταλία τη Ferrari F8 Tributo

The post Re-start στο Μαρανέλο (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα