H SUV εκδοχή του VW Polo

15:07 3/3/2018 - Πηγή: NewsAuto

Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με τη μελλοντική off road έκδοση του VW Polo. Θα δούμε, άραγε, την Alltrack version του γερμανικού μικρού μοντέλου;

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ ([email protected])

Η 6η γενιά του Polo ρίχτηκε με αξιώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στον στίβο των πωλήσεων. Εκτός των τεχνολογικών καινοτομιών που ενσωματώνει το γερμανικό

μοντέλο, η VW θα επιδιώξει να εμπλουτίσει την γκάμα του και με νέες εκδόσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva δίνει τη δική του εκδοχή ως προς τη μελλοντική off road version του Polo, η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι στο Ford Fiesta Active. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες, εκτός της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, ο «αθλητικός» χαρακτήρας του αυτοκινήτου περιλαμβάνει πιο μυώδη σπόιλερ και προστατευτικές ποδιές (σχετικά με τα μηχανικά σύνολα η εφαρμογή του 1,5 ΤSI με τα 150 άλογα θα ταίριαζε απόλυτα με τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου).

Τέλος, να σημειώσουμε πως, αν τελικά το μοντέλο πάρει το δρόμο της παραγωγής στα τέλη του 2018, η ονομασία του θα είναι «Polo Alltrack» και όχι «Cross Polo» που ήταν στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα