Hamilton: Χωρίς δικαιολογίες φέτος ο Bottas

14:20 3/3/2018 - Πηγή: AutoBlog

Ο Valtteri Bottas βρίσκεται από το 2013 στο grid της Formula 1 και από τότε έχει δείξει μερικά πολύ καλά στοιχεία, κερδίζοντας κάθε χρόνο τον team-mate του στη Williams, αφού αρκετές φορές πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις. Πέρυσι, ο Φινλανδός αποτέλεσε τον team-mate του Lewis Hamilton, μετρώντας την πρώτη του ήττα από τον ομόσταβλό του, αφού ο Βρετανός κέρδισε το παγκόσμιο

πρωτάθλημα.

Η Mercedes έμεινε ικανοποιημένη από τη συνολική απόδοση του 28χρονου, έτσι παρέμεινε στο Brackley, σε μια προσπάθεια η γερμανική ομάδα να κατακτήσει το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πέρυσι, ο Bottas αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, όμως ο Hamilton λέει πως φέτος δε θα υπάρξει καμία δικαιολογία για τον Φινλανδό, αφού έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα.

Όχι, αλλά θα το έλεγα αυτό για όλους, δεν έχει να κάνει με τον Valtteri. Είναι δύσκολο να έρχεσαι σε μια νέα ομάδα και να μάθεις νέα πράγματα, και τώρα έχει περάσει μέσα από αυτή τη διαδικασία εκμάθησης και θα χτυπήσει το έδαφος ξεκινώντας να τρέχει. Οπότε, σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ο Bottas έκλεισε με πολύ καλό τρόπο την περσινή σεζόν, ξεκινώντας από την pole position στους δύο τελευταίους αγώνες, ενώ πήρε τη νίκη στο Abu Dhabi. Ο Βρετανός θεωρεί ότι ο team-mate του θα είναι πιο δυνατός από ποτέ τη νέα σεζόν, αλλά περιμένει το ίδιο και από τον εαυτό του.

Ήταν σπουδαίος στους τελευταίους αγώνες πέρυσι, κάτι που είναι φανταστικό και τον περιμένω να συνεχίσει σε κορυφαία φόρμα για τη σεζόν. Υποθέτω ότι φέτος θα είναι πιο κοντά. Θα πρέπει να υποθέσω ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Αλλά και πάλι, το ίδιο πιστεύω και για ‘μένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα