H Jaguar ετοιμάζει νέο SUV

Ανοιχτό αφήνει η Jaguar το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός SUV ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων από την υπάρχουσα F-Pace, κάτι που όμως θα πρέπει να γίνει με προσοχή για την ίδια αλλά και την Land Rover.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

“Όλες οι πιθανότητες εξετάζονται, εφόσον είναι σύμφωνες με αυτά που πρεσβεύει η Jaguar. Είναι σύμφωνο

(σ.σ. το project) με τις επιδόσεις που υπόσχεται η Jaguar; Αν ναι, τότε (αυτή η πιθανότητα) εξετάζεται”. Αυτά δήλωσε ο Matthew Wiesner, διευθυντής και μέλος του δ.σ. της Jaguar Land Rover Australia, δηλώσεις που δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αλήθεια, αν σκεφτεί κανείς πως η αγορά των SUV είναι μαι αγορά χρυσωρυχείο για τους κατασκευαστές.

Αυτό ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί είναι ο κίνδυνος κατά τον Wiesner, το μεγαλύτερο μοντέλο της Jaguar να κλέψει πωλήσεις από εκείνα της Land Rover που αποτελεί μέλος του ομίλου. Γι αυτό το λόγο τουλάχιστον ο “χαρακτήρας” του θα πρέπει να είναι διαφορετικός από εκείνον των Range Rover και Discovery.

Καλύπτοντας το άνω άκρο, ο Wiesner παρουσιάστηκε αινιγματικός και σε σχετική ερώτηση για την παρουσίαση hatchback μοντέλου, το οποίο θα έρθει αντιμέτωπο με την BMW Σειρά 1 αλλά και το Audi A3. “Ποτέ μην λες ποτέ”, δήλωσε ο Wiesner, αν και αυτή η πιθανότητα δεν φαίνεται να υλοποιείται στο κοντινό μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα