Ford: Διοικητικές αλλαγές σε επίπεδο κορυφής

Αλλαγές σε επίπεδο κορυφής αναφορικά με την διοίκηση της εταιρίας ανακοίνωση η Ford. Ο Steven Armstrong, ο τωρινός πρόεδρος της Ford Ευρώπης θα αναλάβει νέα καθήκοντα από την 1η Οκτωβρίου ως πρόεδρος της κοινοπραξίας Changan Ford στην Κίνα.

Ο Steven Armstrong θα διαδεχθεί στην ιεραρχία της Ford

τον Nigel Harris, ο οποίος επέλεξε να αποσυρθεί από την εταιρία στο τέλος του 2019 έπειτα από 34 χρόνια στην Ford. Ο Armstrong θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις αρχές Οκτωβρίου και θα αναφέρεται στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ford Κίνας, Anning Chen.

O 55χρονος Armstrong, στο νέο του ρόλο εντός της Ford θα αξιοποιήσει στο έπακρο τα περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας που έχει με την εταιρία, καθώς κατείχε στο παρελθόν ηγετικές θέσεις τόσο στην Ford Ευρώπης, όσο και στα παραρτήματα της εταιρίας σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ν. Αμερική. Επίσης, είχε διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής της Getrag-Ford, ενώ κατείχε και σημαντικές θέσεις τόσο στην Jaguar Cars όσο και στην Volvo Cars.

“Η ηγετική ικανότητα του Steve θα μας βοηθήσει να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω την Changan Ford JV καθώς φέρνουμε περισσότερα αυτοκίνητα την κινέζικη αγορά στα οποία περιλαμβάνεται και το πρώτο μας παγκόσμιο μικρό ηλεκτρικό SUV”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford, Jim Hackett, ο οποίος μετρά στα δυνατά χαρακτηριστικά του Armstrong την βαθιά του γνώση αναφορικά με το πώς λειτουργεί η Ford αλλά και η αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα αλλά και την ικανότητά του να δημιουργεί παραγωγικές σχέσεις με συνεργάτες αλλά και υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Ο 58χρονος Nigel Harris, που θα παραμείνει στο πλευρό του Armstrong για να τον βοηθήσει σε αυτό το μεταβατικό στάδιο κατείχε ηγετικές θέσεις στην Ford για περισσότερα από 30 χρόνια στους τομείς των πωλήσεων, υπηρεσιών και διανομής, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και πρόεδρος της Ford India Private Limited.

The post Ford: Διοικητικές αλλαγές σε επίπεδο κορυφής appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα