Mercedes-Benz Citan: Και ηλεκτρικό για την επόμενη γενιά

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε και επίσημα την εξέλιξη της επόμενης γενιάς του μικρού της van που ακούει στο όνομα Citan. Στην γκάμα του μικρού επαγγελματικού μοντέλου των Γερμανών θα υπάρχει και μία έκδοση με ηλεκτρικό κινητήρα.

Σε αυτό το σημείο βέβαια οι άνθρωποι της Mercedes-Benz δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για καμία από τις εκδόσεις της επόμενης γενιάς αναφορικά με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες. Έκαναν ωστόσο ξεκάθαρο πως

μια έκδοση με ηλεκτρικό κινητήρα θα βρίσκεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές.

Να σημειωθεί ότι το μικρό van θα εξελιχθεί σε συνεργασία με τις Renault-Nissan-Mitsubishi, κάτι που συνέβη και για την υπάρχουσα γενιά και αυτή είναι μια συνεργασία που μετρά ήδη εννιά χρόνια ζωής.

“Το επόμενο Citan θα είναι εντελώς νέο και θα είναι παράλληλα άμεσα αναγνωρίσιμο ως Mercedes-Benz με την πρώτη ματιά. Θα προσδώσουμε μια ξεχωριστή ταυτότητα στον διάδοχο του μικρού μας van.”, δηλώνει στην σχετική ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίας ο Marcus Breitschwerdt, επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans.

H Mercedes-Benz έχει στην γκάμα της το Citan από το 2012 και προσφέρει έτσι στους επαγγελματίες μια δυνατή επιλογή που ψάχνουν για ένα μαζεμένο σε διαστάσεις van με μεγάλο χώρο φόρτωσης.

The post Mercedes-Benz Citan: Και ηλεκτρικό για την επόμενη γενιά appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα