F1: Αλλαγές για χάρη της τηλεθέασης!

Πιθανόν οι πιο σημαντικές αλλαγές φέτος όσον αφορά στα GP θα έρθουν από τη Liberty Media.

ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Οι Αμερικάνοι που διοικούν το σπορ τα δυο τελευταία χρόνια είναι έτοιμοι να δώσουν δείγμα γραφής. Περισσότερα για όσα σχεδιάζουν μπορείτε να διαβάσετε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ στο CAR που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Μια από τις αλλαγές που εξετάζεται από τους επικεφαλής των

ομάδων και είναι πιθανό να συμβεί είναι η μεταβολή μιας ώρας στο σύνηθες χρονοδιάγραμμα των αγώνων. Έτσι στα Ευρωπαϊκά GP η ώρα εκκίνησης για τη χώρα μας θα μετακινηθεί από τις 15:00 στις 16:10. Η ώρα εκκίνησης στις 15:00 για τα Ευρωπαϊκά GP είναι παγιωμένη εδώ και χρόνια.

Τα δέκα επιπλέον λεπτά πριν την εκκίνηση εξετάζεται να δοθούν για εμπορικούς λόγους ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις στην πρώτη ώρα του αγώνα.

Η μόνη δέσμευση που έχουν να αντιμετωπίσουν σ’ αυτή την αλλαγή είναι ότι οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής πρέπει να έχουν χρονική απόσταση 150 λεπτών, οι δοκιμές από τον αγώνα 24 ώρες και οι δοκιμές από το FP3, 120 λεπτά.

Στο Γαλλικό GP ειδικά μπορεί η ώρα εκκίνησης να είναι στις 17:10 Ελλάδος καθότι υπάρχει εκείνη τη μέρα στις 15:00 αγώνας Μουντιάλ ανάμεσα στην Αγγλία και στον Παναμά.

Εδώ μπορείτε να δείτε συνολικά το φετινό πρόγραμμα αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα