DS 9: Με υβριδική τεχνολογία ως 360 ίππους

Με σύνθημα «DS 9: Η δύναμη της κομψότητας» η DS μπαίνει στην αγορά των μεγάλων saloon μοντέλων στην παγκόσμια αγορά. Με νέο σχήμα και τεχνολογία αιχμής, η DS 9 εκφράζει τη Γαλλική άποψη σε μια ταχέως εξελισσόμενη αγορά αυτοκινήτων: Αυτή των μεγάλων saloon.

Ενισχυμένο με την υβριδική δύναμη plug-in E-TENSE, τεχνολογία η DS 9 προορίζεται να συμμορφωθεί με τη μελλοντική παγκόσμια και τοπική νομοθεσία, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί με μηδενικές εκπομπές CO2. Μετά από τα DS 7 CROSSBACK και DS 3 CROSSBACK, αυτό είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο της μεγάλης

κατηγορίας, που θα παραχθεί από το νέο γαλλικό premium brand. Με την DS 9, η DS Automobiles δίνει έμφαση στην τεχνογνωσία, το σχεδιασμό, την πολυπλοκότητα και την τεχνολογία της παρουσιάζοντας \ένα παγκόσμιο όραμα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η DS 9 μεταφέρει ένα τέλειο μείγμα κληρονομιάς, savoir-faire και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Το νέο μοντέλο είναι μια πρόσκληση για να ανακαλύψουμε εκ νέου τη γαλλική σχεδίαση και ποιότητα σε σχέση με το αυτοκίνητο.Η DS 9 θα παρουσιάσει στην Γενεύη. Σχεδιαστικά αντλεί επιρροές τόσο από το παρελθόν, όσο και από κάποια πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα είναι εμφανής επιρροές από την πρώτη DS του 1955, καθώς και από τα Numero 9 του 2012 και Divine concept του 2014.

Το μοντέλο βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα, διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και θα προσπαθήσει να σταθεί απέναντι σε καταξιωμένες σεντάν προτάσεις της αγοράς. Έχει μήκος 4.930 χλστ., πλάτος 1.850 χλστ., ύψος 1.468 χλστ. και μεταξόνιο 2.895 χλστ.

Αρχικά η DS 9, θα προσφέρεται με το νέο υβριδικό E-TENSE plug-in σύστημα συνδυάζοντας τις τεχνολογίες: PureTech με turbocharged εσωτερικής καύσης κινητήρα βενζίνης 225 ίππων και ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων. Συνδυαστικά ή δύναμη θα είναι στους 360 ίππους ενώ το μεγάλο sedan θα έχει την δυνατότητα να κινηθεί από 40-50 χλμ (WLTP) χωρίς ρύπους με την μπαταρία των 11.9kWh.

The post DS 9: Με υβριδική τεχνολογία ως 360 ίππους appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα