Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 απαθανατίζεται χωρίς καμουφλάζ

Μια βιαστική συνάντηση του κατασκοπευτικού φακού με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 μας δίνει μια πρώτη γεύση της εικόνας που θα έχει το πίσω μέρος του διάσημου ιταλικού μικρού.

Εξέλιξη και όχι επανάσταση είναι η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται από τη νέα φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

και μας δείχνει το πίσω μέρος της νέας γενιάς του Fiat 500 χωρίς κανένα καμουφλάζ. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο λογαριασμό της σελίδας Cochespias που φιλοξενεί κατασκοπευτικές φωτογραφίες νέων μοντέλων και δείχνει τραβηγμένη αρκετά ξαφνικά και βιαστικά δίνοντάς μας ωστόσο μια ξεκάθαρη εικόνα της σχεδιαστικής κατεύθυνσης που υιοθετεί η νέα γενιά του διάσημου 500.

Βλέπουμε λοιπόν πως ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα φρεσκάρισμα της γνωστής έως σήμερα εικόνας, πράγμα που επιβεβαιώνει πως η Fiat έχει αποφασίσει να διατηρήσει την γνώριμη και χαρακτηριστική εικόνα του 500 βασίζοντας την επανασύσταση του στην ριζική μεταβολή της φιλοσοφίας του σε ότι αφορά το καύσιμο που χρησιμοποιείται και την στροφή από τα ορυκτά καύσιμα στον ηλεκτρισμό. Το cabrio μοντέλο που απαθανατίστηκε βλέπουμε που διατηρεί τις γνωστές βασικές γραμμές ενώ μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει πως οι εμπρός καθρέπτες είναι μεγαλύτεροι και έχουν μετακινηθεί πιο κοντά στην κολώνα Α του αυτοκινήτου ενώ λίγο μεγαλύτερα είναι και τα πίσω φώτα και οι χειρολαβές έχουν πλέον ενσωματωθεί στις πόρτες. Από εκεί και πέρα οι μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου με καμουφλάζ αφήνουν να εννοηθεί πως τα στρογγυλά φώτα θα παραμείνουν στο εμπρός μέρος ενώ μεγαλύτερες αναμένονται οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου είναι πολύ πιθανή η στροφή προς ένα πιο έντονα ψηφιακό ύφος.

Θυμίζουμε πως η νέα γενιά του Fiat 500 θα είναι πλήρως ηλεκτρική σε μια προσπάθεια της ιταλικής φίρμας να προωθήσει το στυλάτο και ιδιαίτερα αγαπητό μοντέλο της σαν το αυτοκίνητο πόλης του μέλλοντος αλλά σε ένα πιο προσιτό οικονομικό επίπεδο σε σχέση με το Mini SE και το Honda e. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της FCA η οποία θα χρησιμοποιηθεί και από άλλα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου που θα δούμε στο μέλλον. Πρόσφατα η Fiat ανακοίνωσε πως το 500 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Mirafiori στο Τορίνο που έχει ανακαινισθεί πρόσφατα προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες παραγωγής ηλεκτρικών μοντέλων και έχει δυνατότητα παραγωγής 80.000 μονάδων ετησίως.

The post Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 απαθανατίζεται χωρίς καμουφλάζ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα