“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live

από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Σάββατο 13/4:

• Στο studio μαζί μας ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Car, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος σχολιάζουμε τον ερχομό του νέου πλήρους ηλεκτρικού μοντέλου από την KIA, e-Soul.

Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη του Car, Γιάννη Χαρπίδη. Απευθείας μετάδοση από την πίστα Ascari στην Ισπανία, όπου πραγματοποιεί δοκιμές με τα νέα ελαστικά της Goodyear Eagle F1 Asymetric 5 και Eagle F1 supersport.

• Η Ford παρουσιάζει την επόμενη μέρα της με ηλεκτρικά και υβριδικά συστήματα κίνησης. Ο Γιάννης Τσιρογιάννης μας μιλά για τα νέα προϊόντα της Fοrd (go further).

Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη Γιώργο Ανδρή. Πριν το Πάσχα τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας, όπως αποκαλύψαμε και στο newsauto.gr.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Κυριακή 14/4:

Τηλ επικοινωνία με τον (Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΙΑHyundai Hellas), Θανάση Αγγελή. Συζητάμε για την έλευση των νέων μοντέλων της Κia.

Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr, Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την δοκιμή που πραγματοποίησε με το νέο SUV της VW, T-Cross.

• Αναλύουμε με τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο, θέματα της αγοράς αυτοκίνητου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακή εδώ:

The post “Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα