ABT Audi RS6-R με 750 ίππους! (+vid)

Ενώ όλο και περισσότεροι νέοι αγοραστές αυτοκινήτων όταν αναζητούν κάτι γρήγορο, πολυτελές και πρακτικό, επιλέγουν αμέσως SUV, υπάρχει βέβαια και η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα που αποκαλείται, Audi RS6 Avant.

Σε τυπική μορφή, η τελευταία γενιά RS6 Avant έχει ονομαστική ισχύ 600 ίππων και ροπή 800 Nm χάρη στον κινητήρα V8 διπλού υπερσυμπιεστή 4,0 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία. Καθώς ο V8 έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον

Όμιλο VW τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες βελτιώσεων είναι εξοικειωμένες μαζί του και μια σειρά από πακέτα αναβάθμισης μπορούν να αυξήσουν δραματικά την απόδοση χωρίς να επηρεάσουν την αξιοπιστία.

Ένας από τους πιο γνωστούς βελτιωτικούς οίκους της Audi είναι η ABT Sportsline, κάπως έτσι το RS6-R εκτοξεύει τις δυνατότητες σε επίπεδο επιδόσεων σε δυσθεώρητα ύψη. Στην πραγματικότητα, μια σειρά τροποποιήσεων ανεβάζει την ισχύ στους 750 ίππους και τη ροπή στα 920 Nm, επιτρέποντάς του να φτάσει στα 100 km/h από στάση σε περίπου 3,2 δευτερόλεπτα πριν δηλαδή την τελική ταχύτητα των 320 km/h.

Το παρακάτω βίντεο από την Auditography μας προσφέρει την εμπειρία ενός γκρι RS6-R από την ABT που έχει εξοπλιστεί με έναν σωρό οπτικές αλλαγές για να συμπληρώσει τις αναβαθμίσεις του κινητήρα. Οι εξωτερικές αλλαγές είναι ιδιαίτερα ορατές στο μπροστινό μέρος, όπου το Audi διαθέτει ένα εντυπωσιακό σπόιλερ από ανθρακονήματα με λεπίδες που κατευθύνουν σωστά τον αέρα και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το συγκεκριμένο Audi πατά σε νέους τροχούς, ενώ, στο πίσω μέρος, διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης, διαχύτη και μια μεγάλη αεροτομή που εκτείνεται από την οροφή.

Διαβάστε επίσης:

Το Audi RS6 Avant με 1.000 ίππους

ABT RS6 Avant ταχύτερο από R8

The post ABT Audi RS6-R με 750 ίππους! (+vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα