ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αποφάσισε να αποκλείσει την Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν από τη μεγάλη διοργάνωση που αρχίζει την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι το μέλος της ΕΟΕ και αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος.

Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ

να τεθεί εκτός Αγώνων η Παπαχρήστου, ωστόσο, κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης, πήρε την απόφαση να την αφήσει εκτός Λονδίνου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αποφάσισε να αποκλείσει την Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν από τη μεγάλη διοργάνωση που αρχίζει την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι το μέλος της ΕΟΕ και αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος.

Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ να τεθεί εκτός Αγώνων η Παπαχρήστου, ωστόσο, κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης, πήρε την απόφαση να την αφήσει εκτός Λονδίνου.

Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη κι έδωσε εξηγήσεις, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει ο θόρυβος.

Νωρίτερα, το sport-fm.gr επικοινώνησε μαζί της για διευκρινίσεις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει κανέναν και ότι το μήνυμά της ήταν στα πλαίσια του χιούμορ.

Ισίδωρος ΚούβελοςΒούλα Παπαχρήστου
Keywords
Τυχαία Θέματα