Εύα Καϊλή: «Δουλεύω πολύ για να μη δίνω τροφή για κουτσομπολιά»

Μπορεί να ασχολείται με τα κοινά, ωστόσο δεν παύει να είναι μία ωραία δημοσιογράφος, η οποία απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Εύα Καϊλή μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το λόγο που δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή: «Δεν είχα λόγο ούτε να μιλήσω, αλλά ούτε και να κρύψω πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Κατανοώ ότι όταν αναλαμβάνεις ένα δημόσιο αξίωμα μπαίνεις αναπόφευκτα στο μικροσκόπιο της κριτικής, αλλά μέχρι εκεί. Υπάροχυν κάποια όρια που αν τα ξεπεράσεις δε λέγεσαι δημοσιογράφος,

αλλά κουτσομπόλης και μάλιστα κακής ποιότητας. Να φανταστείς ύστερα από κακόβουλα και ανυπόστατα σενάρια επιθυμώ να δουλέψω όσο πιο πολύ γίνεται προκειμένου κάποιοι να μην έχουν τον παραμικρό χώρο για να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Και σε ένα μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει». Είναι ο γάμος πλάνο ζωής για την Εύα Καϊλή; Η ίδια δήλωσε: «Δεν ήμουν ποτέ το κοριτσάκι που μεγάλωσε με τέτοια πλάνα. Ωστόσο σίγουρα είναι κάτι που θέλω να γίνει όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος... Να μπορεί να θαυμάζει και να χαίρεται με τη χαρά μου και με αυτά που αγαπάω, κάτι πολύ απλό και συνάμα πολύ δύσκολο. Δε θέλω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Όσο για τα χρήματα, δεν καθοδήγησαν ποτέ τις αποφάσεις μου, κάτι που εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, αν ρίξει μια ματιά στην πορεία της ζωής μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα