ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ : Οι Σαϊεντολόγοι του έκαναν το... προξενιό

16:45 3/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μετά το διαζύγιό του από τη Νικόλ Κίντμαν και το σύντομο ειδύλλιο με την Πενέλοπε Κρουζ, ο διάσημος ηθοποιός πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του βυθισμένος στη μοναξιά.

Τότε ήταν που η σύζυγος ενός στελέχους της Εκκλησίας της οποίας φανατικός υποστηριχτής είναι ο ηθοποιός πήρε την πρωτοβουλία να του βρει νύφη.

Μετά το διαζύγιό του από τη Νικόλ Κίντμαν και το σύντομο ειδύλλιο με την Πενέλοπε Κρουζ, ο διάσημος ηθοποιός πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του βυθισμένος στη μοναξιά.

Τότε ήταν που η σύζυγος ενός στελέχους της Εκκλησίας της οποίας φανατικός υποστηριχτής

είναι ο ηθοποιός πήρε την πρωτοβουλία να του βρει νύφη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair το 2004 η σύζυγος του ηγέτη της Εκκλησίας, Shelly Miscavige, διοργάνωσε οντισιόν νεαρών ηθοποιών μελών της Σαϊεντολογίας, με πρόσχημα να συμμετάσχουν σε μία ταινία προωθητική για την Εκκλησία.

Αντ’ αυτού ωστόσο, οι νεαρές ρωτήθηκαν σχετικά με τη γνώμη τους για τον διάσημο ηθοποιό.

Στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας όπως αναφέρουν οι επαΐοντες δεν είναι μόνο να ικανοποιεί μία γυναίκα τον σύζυγό της αλλά να ακολουθεί τη γραμμή της Εκκλησίας.

Εκπρόσωποι της Εκκλησίας διέψευσαν ότι υπήρξε οποιαδήποτε τέτοια οντισιόν και αποκήρυξαν τις πηγές που μίλησαν στο περιοδικό ως αποστάτες.

Ο αρχηγός της Εκκλησίας David Miscavige και ο Tom Cruise αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο, πηγές προερχόμενες από το χώρο αποκαλύπτουν ότι μετά την οντισιόν, επελέγη ως σύντροφος του Κρουζ η Βρετανίδα-Ιρανή ηθοποιός Nazanin Boniadi.

Έλαβε εντολές να αλλάξει χρώμα μαλλιών, να παρατήσει τον σύντροφό της και να ορκιστεί απόλυτη μυστικότητα πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σταρ τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2005.

Κατά τη σύντομη σχέση της μαζί του, ως μόνο εισόδημα είχε μία πιστωτική κάρτα που της την παραχωρούσε η εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού.

Toν Ιανουάριο του 2005, η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας είπε στην κοπέλα ότι είχε τελειώσει η σχέση γιατί ο Τομ Κρουζ χρειαζόταν δίπλα του μία γυναίκα με τη δύναμη της Νικόλ Κίντμαν, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Από τον Απρίλιο του 2006, ο Κρουζ και η Κέιτι Χολμς εμφανίζονταν μαζί, ενώ παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά, το 2006.

Θυμίζουμε ότι και η Χολμς ήταν αρραβωνιασμένη, έτοιμη να παντρευτεί όταν γνώρισε τον σταρ.

Τομ ΚρουζΚέιτι Χολμς
Keywords
Τυχαία Θέματα