"ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" : 15 χρόνια μετά, δείτε το δοκιμαστικό της Κέιτ Γουίνσλετ

15 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η ταινία “Τιτανικός” διατηρεί τη 2η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Μπορεί το πρωταγωνιστικό δίδυμο Κέιτ Γουίνσλετ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο να “σάρωσε”, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του σκηνοθέτη!

15 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η ταινία “Τιτανικός” διατηρεί τη 2η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Μπορεί

το πρωταγωνιστικό δίδυμο Κέιτ Γουίνσλετ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο να “σάρωσε”, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του σκηνοθέτη!

Σε λιγο καιρό ο "Τιτανικός" θα κυκλοφορήσει σε Blue-Ray με ανέκδοτες σκηνές. Μια από αυτές είναι το πρώτο δοκιμαστικό της 19χρονης τότε Κέιτ Γουίνσλετ (στο βίντεο που ακολουθεί). Τη σκηνή μοιράζεται με τον Τζέρεμι Σίστο, o οποίος αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Ντι Κάπριο.

Η Γουίνσλετ αρχικά ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα προτίμησης του Τζέιμς Κάμερον. Ονόματα όπως της Τζένιφερ Άνιστον, της Μαντόνα, της Αντζελίνα Τζολί κ.α. προηγούνταν της Κέιτ, η οποία τελικά τα κατάφερε και πήρε το ρόλο που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή και την καριέρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία "Τιτανικός", αλλά όχι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τζέρεμι ΣίστοΚινηματογράφοςΚέιτ ΓουίνσλετΛεονάρντο Ντι Κάπριο
Keywords
Αναζητήσεις
κειτ γουινσλετ τσοντα, κέιτ μπλάνσετ τιτανικος
Τυχαία Θέματα