Τι είναι αυτή η πράσινη σκόνη;

Πανικό έσπειρε στους κατοίκους της Μόσχας ένα πράσινο σύννεφο που έκανε την εμφάνιση του την Πέμπτη πάνω από τον ουρανό της ρωσικής πρωτεύουσας ενώ η πράσινη σκόνη που κάλυψε τα πάντα πυροδότησε σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Την απάντηση τελικά έδωσε το Μετεωρολογικό Κέντρο της Ρωσίας, που προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με χιούμορ.

Πανικό έσπειρε στους κατοίκους της Μόσχας ένα πράσινο σύννεφο που έκανε την εμφάνιση

του την Πέμπτη πάνω από τον ουρανό της ρωσικής πρωτεύουσας ενώ η πράσινη σκόνη που κάλυψε τα πάντα πυροδότησε σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Την απάντηση τελικά έδωσε το Μετεωρολογικό Κέντρο της Ρωσίας, που προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με χιούμορ. “Σήμερα οι Μοσχοβίτες αισθάνονται σαν ήρωες ταινίας καταστροφής με εξωγήινους εισβολείς” αναφέρει στην ιστοσελίδα του αποδίδοντας στη συνέχεια το φαινόμενο σε γύρη από λουλούδια!

Στο ίδιο πνεύμα, το Υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών έκανε λόγο για “εισβολή γύρης” διευκρινίζοντας: “Η γρήγορη άνοδος της θερμοκρασίας στην περιοχή της Μόσχας οδήγησε στην άνθιση πολλών ειδών δέντρων. Για αυτό, παρατηρούμε μια εισβολή γύρης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα