Η τέχνη της Premier League

Η Premier League γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής της και θυμάται τις καλύτερες στιγμές της. Φυσικά μέσα από φωτογραφίες σκέτη τέχνη. Για ρίξε μια ματιά.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μπορεί να μην έχει την «ονοματάρα» του Ελληνικού πρωταθλήματος (βλέπε Super League- τρομάρα μας), αλλά από χάρη περισσεύει. Και επειδή την χάρη μπορείς να την ορίσεις ύστερα από συνάρτηση ποικίλων

εννοιών, όπως χρήματα, υποδομές, τεχνολογική εξέλιξη, ποδοσφαιρική κουλτούρα, πρεστίζ, ιστορία, προσέλευση θεατών και άλλα πολλά, για αυτό το Αγγλικό πρωτάθλημα παραμένει εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Γι’αυτόν επίσης τον λόγο και η συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής της Premier league τον περασμένο Φεβρουάριο (στις 20 του μήνα για να ακριβολογούμε) μόνο αφορμή θα μπορούσε να σταθεί για τους Άγγλους, ώστε να ευλογήσουν την γενειάδα στο εθνικό αθλητικό τους καμάρι.

Έτσι η Premier League ανακοίνωσε μια σειρά βραβεύσεων (από την καλύτερη ομάδα, παίχτη, προπονητή μέχρι την καλύτερη ατάκα φαντάσου) και μέσα σε αυτή τη πλειάδα των κατηγοριών συμπεριλαμβάνεται και η καλύτερη φωτογραφία της 20ετίας . Και επειδή οι υποψηφιότητες που θα αναδείξουν την επικρατέστερη φωτογραφία, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις (από χιουμοριστικές έως «διαβολικές» θα μπορούσε να πει κανεις -θα καταλάβεις ποια εννοώ), τσέκαρε τες και μόνος για να αποφασίσεις ποια πλησιάζει περισσότερο στα δικά σου γούστα. Τώρα αν έχεις καημό να μάθεις και επισήμως, ποιός θα είναι ο νικητής σε κάθε κατηγορία, υπομονή μέχρι το Μάιο όπου βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμα:

* Vintage η νέα φανέλα της Αγγλίας! 

* Γιατί δεν γουστάρω τον CR7

* Είναι διάσημοι, αθλητές και μεθυσμένοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα