ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ : Σε βαρύ κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο

14:20 2/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί ηθοποιοί συνέρευσαν από το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας όπου κηδεύτηκε ο Θύμιος Καρακατσάνης.

Είχε προηγηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, παρουσία συγγενών και φίλων του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί ηθοποιοί συνέρευσαν από το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας όπου κηδεύτηκε ο Θύμιος Καρακατσάνης.

Είχε προηγηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, παρουσία συγγενών και φίλων του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, και σε στενό οικογενειακό

κύκλο.

Στεφάνι έστειλαν ο πρωθυπουργός και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Για τη μεγάλη απώλεια που υπέστη το ελληνικό θέατρο με το χαμό του σπουδαίου Θύμιου Καρακατσάνη μίλησαν συγκινημένοι η Βάσια Τριφύλλη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και η Μάρθα Καραγιάννη.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Στάθης Ψάλτης ο οποίος δήλωσε ότι έχασε τον καλύτερό του φίλο.

Παράκληση της οικογένειάς του ήταν, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο σύλλογο "Η καρδιά του παιδιού".

Ο ίδιος μάλιστα, είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνουν όλα σεμνά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, 30 Ιουλίου, σε ηλικία 72 ετών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στο πανελλήνιο. 

Θύμιος ΚαρακατσάνηςΓιώργος ΚωνσταντίνουΑντώνης ΒαρδήςΜανώλης ΜητσιάςΣτάθης ΨάλτηςΓιώργος ΠαρτσαλάκηςΜάρθα ΚαραγιάννηΒάσια Τριφύλλη
Keywords
Τυχαία Θέματα