ΚΡΟΥΖ – ΧΟΛΜΣ : Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου

12:05 2/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς να έσκασε σαν βόμβα στους κόλπους του διεθνούς τζετ σετ, παρόλα αυτά φαίνεται ότι πρόκειται απλώς για την κορυφή ενός παγόβουνου που επί τρία χρόνια είχε υψωθεί στη σχέση των δύο ηθοποιών.

H Κέιτι Χολμς άλλωστε, από το 2009 ζει τον περισσότερο καιρό στη Νέα Υόρκη σε αντίθεση με τον Κρουζ που παρέμενε στην έπαυλή

τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χόλμς να έσκασε σαν βόμβα στους κόλπους του διεθνούς τζετ σετ, παρόλα αυτά φαίνεται ότι πρόκειται απλώς για την κορυφή ενός παγόβουνου που επί τρία χρόνια είχε υψωθεί στη σχέση των δύο ηθοποιών.

H Κέιτι Χολμς άλλωστε, από το 2009 ζει τον περισσότερο καιρό στη Νέα Υόρκη σε αντίθεση με τον Κρουζ που παρέμενε στην έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κέιτι Χολμς σχεδιάζει εδώ και πολύ καιρό το διαζύγιο και τον τρόπο με τον οποία θα διαχειριστεί τις διαδικασίες προκειμένου να βγει εις βάρος του συζύγου της.

Πυρήνας όμως της διαμάχης μεταξύ Κρούζ και Χόλμς θα είναι, σύμφωνα με το Star, η μικρή Σούρι.

Η Κέιτι Χόλμς φρόντισε από νωρίς να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και παρά την αντίθετη άποψη του ηθοποιού ζήτησε την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός ανησυχεί πολύ για τη συναισθηματική ισορροπία της κόρης της και φοβάται ότι ο Τομ Κρουζ θα επιχειρήσει να την επηρεάσει συναισθηματικά.

"Η Σούρι είναι πλέον σε μια ηλικία που θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη επαφή με τη Σαϊεντολογία και η Κέιτι θέλει να την απομακρύνει όσο το δυνατόν συντομότερα για να μη συμβεί κάτι τέτοιο", λένε άνθρωποι της ηθοποιού.

Ήδη ο Tom Cruise έχει επιβάλει στην κόρη του να παρακολουθεί εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στη θρησκεία του, κάτι που τρομοκρατεί την Χόλμς, μιας και η ίδια δεν έβλεπε ποτέ με καλό μάτι τη συγκεκριμένη αίρεση.

Η ίδια υποστηρίζει ότι άνθρωποι της αίρεσης παρακολουθούν κάθε της κίνηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Τρίτη η ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία γιατί δύο μυστηριώδεις άνδρες με τζιπάκια είχαν σταθμεύσει έξω από το διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στη Νέα Υόρκη και την παρακολουθούσαν.

Η Κέιτι Χόλμς πιστεύει επίσης ότι κάθε φορά που βγαίνει από το διαμέρισμά της κάποιος την παρακολουθεί και δεν είναι οι παπαράτσι που θέλουν να την βγάλουν μια φωτογραφία με την κόρη της.

Βασική πάντως αιτία για το χωρισμό της από τον Τόμ Κρούζ είναι ο έντονος σκεπτικισμός της Κέιτι για τη Σαϊεντολογία και για τις παρεμβάσεις που έκανε η εκκλησία της στην προσωπική της ζωή.

Το 2007 έκανε την επανάστασή της απολύοντας την "πνευματική" της δασκάλα που ακολουθούσε την ηθοποιό όπου κι αν πήγαινε και ήταν μαζί της 24 ώρες το 24ωρο.

Οι προσπάθειες δε του Τομ Κρουζ να προσηλυτίσει ντε και καλά την Κέιτι στην Σαϊεντολογία ήταν κάτι που έπνιγε την ηθοποιό.

Το 2008 η μητέρα και

Keywords
Τυχαία Θέματα