ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ : Πρωταγωνιστής σε σίριαλ της πρώην γυναίκας του

Δουλειές με φούντες έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό ο Στράτος Τζώρτζογλου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική του ζωή.

Όπως σας έχουμε γράψει, το τελευταίο διάστημα ό ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες και μάλιστα θα συμμετάσχει σε ταινία του Μπρούνο Κόπολα, ξαδέρφου του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα. Παράλληλα, ζει τον έρωτά του με την φωτογράφο Ζιζέλ Λούμπσεν.

Δουλειές με φούντες έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό ο Στράτος Τζώρτζογλου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική του ζωή.

Όπως σας έχουμε γράψει, το τελευταίο διάστημα ό ηθοποιός ζει στο

Λος Άντζελες και μάλιστα θα συμμετάσχει σε ταινία του Μπρούνο Κόπολα, ξαδέρφου του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα. Παράλληλα, ζει τον έρωτά του με την φωτογράφο Ζιζέλ Λούμπσεν.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα Espresso, το επόμενο διάστημα ο Στράτος θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, μεταξύ Λος Άντζελες και Κύπρου, αφού θα συμπρωταγωνιστήσει με την Κάτια Δανδουλάκη στην κυπριακή σειρά “Το βαλς με τους δώδεκα θεούς”.

Το σίριαλ  βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά που έγινε μπεστ σέλερ και τώρα θα μεταφερθεί, στο Μεγάλο κανάλι της Κύπρου, σε σενάριο της πρώην συζύγου του στράτου Τζώρζογλου, Μαρίας Γεωργιάδου!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου, παρ’ ότι χώρισαν, εκτιμάνε ο ένας τον άλλον και πάντα ο πρωταγωνιστής εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του παιδιού του, την οποία εκτιμά απεριόριστα.

Οπότε, μάλλον μπορεί να κοιμάται ήσυχη τα βράδια η Ζιζέλ!

Μαρία ΓεωργιάδουΣτράτος Τζώρτζογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα