ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ : 650 ευρώ τους κόστισε το σεξ στο νεκροταφείο!

Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο νεαρός φλογερός εραστής που δεν δίστασε να επιδοθεί σε ερωτικά παιγνίδια με τη σύντροφό του μέσα σε ένα... νεκροταφείο!

Το περιστατικό αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα της Πάτρας «Κόσμος» και το αναδημοσιεύσαμε και εμείς (διάβασε εδώ), ωστόσο στις μέρες που μεσολάβησαν βγήκαν ακόμα πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην επιφάνεια.

Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο νεαρός φλογερός εραστής που δεν δίστασε να επιδοθεί σε ερωτικά παιγνίδια με τη σύντροφό του μέσα σε ένα... νεκροταφείο!

Το περιστατικό αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα της Πάτρας «Κόσμος» και το αναδημοσιεύσαμε και εμείς (διάβασε εδώ), ωστόσο στις μέρες που μεσολάβησαν βγήκαν ακόμα πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην επιφάνεια.

Κι αυτό γιατί ο γραμμωμένος νεαρός μπορεί να κέρδισε το στοίχημα με τους φίλους του για το αν φοβάται ή όχι να κάνει σεξ νύχτα μέσα σε κοιμητήριο, όμως σίγουρα... «πλήρωσε» μιας και το όλο εγχείρημα «έφερε» και μια πανάκριβη ζημιά στο αυτοκίνητό του, της τάξης των... 650 ευρώ!

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως γράφει το dete.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι νεαρών οι οποίοι απασχολούνται, το μεν αγόρι ως διανομέας σε σούπερ μάρκετ, η δε σύντροφός του σε αρτοποιείο. Οι δυο τους έχουν συνάψει σχέση από την Άνοιξη και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι ενώ λέγεται ότι συνηθίζουν να «διαφημίζουν» το πόσο παθιασμένοι είναι στο κρεβάτι.

Αυτό προφανώς ήταν και ο λόγος που κάποιοι φίλοι απ' την ίδια παρέα τους παρότρυναν - προκάλεσαν να συνευρεθούν σε κοιμητήριο νυχτερινές ώρες. Και το στοίχημα περιελάμβανε και εξασφάλιση φωτογραφικού αποδεικτικού ντοκουμέντου προκειμένου να επιβεβαιωθεί η νίκη ή η ήττα.

Ζημιά στο καπό... 650 ευρώ!

Το ζευγάρι μετέβη όντως σε νεκροταφείο που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πάτρας ένα από τα προηγούμενα βράδια, έχοντας μάλιστα μαζί έναν κοινό φίλο, ο οποίος περίμενε σε ορισμένη απόσταση για να ...τσεκάρει. Επίσης, στο χώρο του κοιμητηρίου ο νεαρός εραστής μπήκε με το αυτοκίνητό του το οποίο σταμάτησε μόλις βρήκε το κατάλληλο σημείο για να κάνει τη «δουλειά» του. Και ό,τι έγινε, έγινε εκτός του οχήματος και όχι μέσα. Αλλά εδώ ήταν που κυριολεκτικά την... πάτησε ο νεαρός. Γιατί έβαλε το κορίτσι του να καθίσει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Και αφού ολοκληρώθηκε η ερωτική πράξη, στη συνέχεια διαπίστωσε - προς δυσάρεστη - έκπληξή του, ότι το καπό είχε υποστεί ζημιά!

Την επομένη πήγε στο φανοποιείο και εκεί του είπαν πως για την αποκατάσταση της ζημιάς έπρεπε να πληρώσει πάνω από 650 ευρώ...!

Ελλάδα
Keywords
Αναζητήσεις
geliopatra sex hot
Τυχαία Θέματα