ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ : Αγωγή 2 εκατ. ευρώ από το ΒΗΜΑgazino

10:45 1/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Σαν βόμβα "έσκασε" χθες η είδηση της αγωγής του Σταμάτη Φασουλή κατά του εβδομαδιαίου περιοδικού το οποίο έχει πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και υπήρξε πάντοτε διακριτικό χωρίς να προκαλεί.

Φαίνεται όμως, ότι αυτή η εποχή ανήκει στο παρελθόν και τα κούριερ με τις αγωγές κάνουν ουρά έξω από το συγκρότημα Λαμπράκη με το ζεύγος Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη να ακολουθούν το παράδειγμα

του γνωστού σκηνοθέτη.

Σαν βόμβα "έσκασε" χθες η είδηση της αγωγής του Σταμάτη Φασουλή κατά του εβδομαδιαίου περιοδικού το οποίο έχει πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και υπήρξε πάντοτε διακριτικό χωρίς να προκαλεί.

Φαίνεται όμως, ότι αυτή η εποχή ανήκει στο παρελθόν και τα κούριερ με τις αγωγές κάνουν ουρά έξω από το συγκρότημα Λαμπράκη με το ζεύγος Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη να ακολουθούν το παράδειγμα του γνωστού σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι διαβάζοντας το κομμάτι της δημοσιογράφου, Αστερόπης Λαζαρίδου με τίτλο, "Περιμένοντας τον γαμπρό" που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό στις 21 Μαΐου, αισθάνθηκε ότι θίγεται και αποφάσισε να ακολουθήσει την οδό της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, η αγωγή στρέφεται εναντίον του διευθυντή του περιοδικού, Παύλου Παπαδόπουλου και της δημοσιογράφου, ζητώντας έκαστος από 500.000 ευρώ!

Προσπερνάμε τις κακοήθειες ορισμένων που αναρωτήθηκαν "τόσα τους έλειπαν", διανθίζοντας τες με υπαινιγμούς για τη μη προβολή του "Dancing with the stars".

Οι φράσεις που ενόχλησαν την παρουσιάστρια, σύμφωνα με το enimerosi24.gr ήταν η αναφορά του δημοσιεύματος σε αυτή ως "μια "γλάστρα" αλλιώτικη από τις άλλες", αλλά και "ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες", όπως και "οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες".

Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – μεταξύ άλλων, ενοχλήθηκε για την φράση, "σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει". 

Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΖέτα Μακρυπούλια
Keywords
Τυχαία Θέματα