ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ : Στο σπίτι του Μύρωνα έκανα γυμνή φωτογράφιση

Για τη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε μεταξύ άλλων η Μάιρη Συνατσάκη στο TV Ζάπινγκ.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια δήλωσε πολύ ερωτευμένη με το Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αν και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει οικογένεια είπε ότι "είναι ο άντρας που θα μπορούσα να κάνω παιδιά μαζί του"! 

Για τη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε μεταξύ άλλων η Μάιρη Συνατσάκη στο TV Ζάπινγκ.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια δήλωσε πολύ ερωτευμένη με το Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αν και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει οικογένεια είπε ότι "είναι ο άντρας που θα μπορούσα να κάνω παιδιά μαζί του"! 

Η γυμνή φωτογράφηση που έχει κάνει σε free press εφημερίδα δεν είχε ενοχλήσει καθόλου τον αγαπημένο της.

"Το αποτέλεσμα του άρεσε πάρα πολύ… με ρώτησε αν θέλω να είναι παρών, γιατί η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι του, και είπα όχι και… μια χαρά.

Ούτε ζήλεψε" είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, δηλώνει ότι εκτός από το Master Chef που θα προβληθεί, τίποτα άλλο δεν είναι σίγουρο, μιας και η θέση της στο "Πρωινό mou" είναι ακόμα...στον αέρα.

"Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα γιατί δεν έχω κλείσει κάτι… επιστρέφοντας από τις διακοπές, θα κουβεντιάσουμε το τι μέλλει γενέσθαι". 

Μαίρη Συνατσάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα