ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ : Μετά το "Νησί" ξεκινά καριέρα στην Αμερική

Τα φτερά της στην Αμερική έχει ανοίξει η Κατερίνα Μισιχρόνη, που τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της τυφλής λεπρής στη μεγάλη επιτυχία του Mega “Το Νησί”.

Η νεαρή ηθοποιός ζει στο Λος 'Αντζελες και έχει ήδη ξεκινήσει τη καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στην ταινία “Chinatown: Τα τρία καταφύγια”.

Τα φτερά της στην Αμερική έχει ανοίξει η Κατερίνα Μισιχρόνη, που τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της τυφλής λεπρής στη μεγάλη επιτυχία του Mega “Το Νησί”.

Η

νεαρή ηθοποιός ζει στο Λος 'Αντζελες και έχει ήδη ξεκινήσει τη καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στην ταινία “Chinatown: Τα τρία καταφύγια”.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Close up» και μιλά για την καριέρα της στο εξωτερικό και τη ζωή στο Λος Άντζελες.

"Πράγματι έστρεψα το βλέμμα μου προς τα έξω. Πολλοί φίλοι προσπαθούσαν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά ήθελα λίγο χρόνο με τον εαυτό μου, κυρίως για να εκπαιδευτώ πάνω στη δουλειά και να καλύψω τα κενά μου. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα. Η εμπειρία από το "Νησί", με έκανε να συνειδητοποιήσω τι δεν ξέρω. Έτσι, αν και είχα τότε προτάσεις και μάλιστα ενδιαφέρουσες, προτίμησα να φύγω και να κάνω αμέτρητα σεμινάρια. Για τρεις μήνες βρέθηκα στο Λος Άντζελες, όπου πρόκειται σύντομα να επιστρέψω", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μιλώντας για τη ζωή της στο Λος Άντζελες ανέφερε τα εξής: "Θα έλεγα ότι σιγά σιγά στήνω μια ζωή εκεί. Έχω υπογράψει μ’ ένα πολύ καλό πρακτορείο και βρήκα ένα εξαιρετικό στούντιο, με μια μαγική καθηγήτρια, με την οποία έκανα καθημερινά μαθήματα και θα συνεχίσω να κάνω, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη μου για περαιτέρω εκμάθηση. Την άνοιξη θα λάβω μέρος σε μια ταινία, αμερικανικής παραγωγής, μια μαύρη κωμωδία με εξαιρετικό σενάριο και σκηνοθέτη έναν από τους ανερχόμενους του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Κάποια από τα γυρίσματα θα γίνουν και στην Ελλάδα".

Κατερίνα Μισιχρόνη
Keywords
Τυχαία Θέματα