ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ : Κάθε μήνα το ίδιο λάθος και γελάμε πολύ

20:45 3/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μεσημέρι Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου 2012 και η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα παρουσιάζει τα νέα της ημέρας, δίχως να υπολογίζει ότι τα δικά της δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα.

Φορώντας ένα λευκό σακάκι και με μαλλί στην τρίχα, μεταδίδει πολιτικές ειδήσεις.

Μεσημέρι Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου 2012 και η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα παρουσιάζει τα νέα της ημέρας,

δίχως να υπολογίζει ότι τα δικά της δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα.

Φορώντας ένα λευκό σακάκι και με μαλλί στην τρίχα, μεταδίδει πολιτικές ειδήσεις.

Μετά τα σχετικά πλάνα στο βίντεο, καλεί στο “παράθυρό” της ρεπόρτερ να αναλύσει στους τηλεθεατές ένα πολιτικό θέμα. Τι το ήθελε η Σταυρούλα. Μόνο το σταυρό της δεν έκανε στον “αέρα” με αυτό που έβλεπε.

Η συνάδελφός της φορούσε κι εκείνη λευκό χρώμα κι έτσι η οθόνη μας έγινε λευκή. Για λίγο πιστέψαμε ότι χάλασε η τηλεόρασή μας και ψάχναμε το έγχρωμο, αλλά τελικά οι δύο κυρίες ένωσαν το λευκό που αγαπούσαν πολύ κι έτσι καταλάβαμε το τι είχε συμβεί. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Ήρθε και δεύτερο εγκεφαλικό.

Χάλασε ξανά η τηλεόραση; Σκεφτήκαμε. Όχι δεν είχε χαλάσει. Πέντε λεπτά αργότερα από το πρώτο ενδυματολογικό σοκ, ακολούθησε και δεύτερο.

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα καλεί στα “παράθυρα” μια άλλη συνάδελφό της, η οποία όμως επίσης φορούσε το αγαπημένο λευκό.

Δεν μπορεί, σκεφτήκαμε, θέλουν να μας πουν ότι με τόσα και τόσα που συμβαίνουν λόγω οικονομικής κρίσης, θα έρθει τελικά για όλους μας μια άσπρη μέρα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη ΝΕΤ και κυρίως στην Σταυρούλα Χριστοφιλέα . Είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν με άλλες δύο φορές που έχει πάθει το ίδιο πράγμα, ήρθε και τρίτωσε.

Σταυρούλα Χριστοφιλέα
Keywords
Τυχαία Θέματα