ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΟΣ : Πόζαρε στην Τουρκία αλά... Ονούρ!

Ο Διονύσης Ζάχος σε περιοδεία στην Ελλάδα α λα Ονούρ!

Φαίνεται πως τα τουρκικά σίριαλ δεν έχουν επηρεάσει μόνο την ελληνική τηλεόραση, αλλά και τον γνωστό showman, ο οποίος προκειμένου να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη, όπου και φωτογραφήθηκε σαν Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

για τις ανάγκες της αφίσας που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών.

Ο Διονύσης Ζάχος σε περιοδεία στην Ελλάδα α λα Ονούρ!

Φαίνεται πως τα τουρκικά σίριαλ δεν έχουν επηρεάσει μόνο την ελληνική τηλεόραση, αλλά και τον γνωστό showman, ο οποίος προκειμένου να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη, όπου και φωτογραφήθηκε σαν Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής για τις ανάγκες της αφίσας που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών.

Η παράσταση που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα έχει τίτλο "Stars and the Family Show. Σουλεϊμάν ο Σουρουκλεμέ". Πρώτος σταθμός μάλιστα του Διονύση Ζάχου και της ομάδας του είναι τα Χανιά.

Ο ίδιος μίλησε στην “Εspresso” για το ταξίδι του στη Πόλη αλλά και την επικείμενη συνάντησή του με τον Χαλίτ Εργκέντς, γνωστό και ως Ονούρ στο ευρύ κοινό. 

“Το ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη έγινε την περασμένη εβδομάδα. Ηθελα να νιώσω τα αρώματα της Πόλης και να γνωρίσω από κοντά την κουλτούρα των Τούρκων για να μπορέσω να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο” λέει ο Διονύσης Ζάχος και εξηγεί: 

"Είναι ένας ρόλος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μου και ήθελα να τον τελειοποιήσω. Μάλιστα προσπάθησα να βρεθώ και με τον Χαλίτ Εργκέντς, τον οποίο θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό, αλλά δεν κατάφερα να συναντηθώ μαζί του στην Τουρκία, γι’ αυτό και με τη βοήθεια του Στιβ Αλεξίου το ραντεβού μας θα γίνει μέσα στον Ιούλιο στην Ελλάδα". 

Οσο για το πώς τον αντιμετώπισαν οι Τούρκοι βλέποντάς τον να ποζάρει σαν Σουλεϊμάν έξω από την Αγία Σοφία: "Ετρεχαν να φωτογραφηθούν μαζί μου λες και ήμουν ατραξιόν. Οι Τούρκοι έχουν χιούμορ και κατάλαβα πως αυτό το διάστημα βρίσκονται σε ανάπτυξη επειδή σέβονται όσα δεν σεβόμαστε εμείς. Την ιστορία τους και τα μνημεία τους. Να φανταστείτε πως στην Αγία Σοφία, την οποία έχτισαν Ελληνες, το εισιτήριο εισόδου είναι 25 λίρες και τη διατηρούν άψογα. Στην Ελλάδα την Ακρόπολη, τη Μέκκα του αρχαίου πολιτισμού, την έχουμε με γκράφιτι".

Διονύσης Ζάχος
Keywords
Τυχαία Θέματα