ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ : Κινηματογραφική πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου

Στις 29 Νοεμβρίου θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία "Αν" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπως αποκάλυψς ο ίδιος, μιλώντας για το νέο του κινηματογραφικό δημιούργημα.

“Ο κινηματογράφος είναι ένας άλλος κόσμος. Όταν γράφεις ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία μέσα σε 100 λεπτά, ενώ όταν το κάνεις αυτό για την τηλεόραση, έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία σε 26 ώρες, οπότε είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος αφήγησης”, είπε σε συνέντευξή του στην “Πρωινή Μελέτη”.

Στις 29 Νοεμβρίου θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία

"Αν" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπως αποκάλυψς ο ίδιος, μιλώντας για το νέο του κινηματογραφικό δημιούργημα.

“Ο κινηματογράφος είναι ένας άλλος κόσμος. Όταν γράφεις ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία μέσα σε 100 λεπτά, ενώ όταν το κάνεις αυτό για την τηλεόραση, έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία σε 26 ώρες, οπότε είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος αφήγησης”, είπε σε συνέντευξή του στην “Μεσημεριανή  Μελέτη”.

Επιπλέον, δεν δίστασε να αποκαλύψει το άγχος του, μιας και επρόκειτο για την πρώτη του ταινία. “Πάντα πριν από κάθε πρεμιέρα, είχα την ίδια αγωνία, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο προσωπικό. Ειδικά αυτές τις εποχές, που όλα είναι ρευστά, τίποτα δεν είναι σίγουρο”.

Εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ο Χριστόφορος έκανε γνωστό ότι συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο!

ΚινηματογράφοςΧριστόφορος Παπακαλιάτης
Keywords
Τυχαία Θέματα