ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ : Ο γιατρός του "Νησιού" ξεσπά για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του γιατρού στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Το Νησί”. Είναι ένας ηθοποιός που “μετρά” με προσοχή κάθε επαγγελματικό του βήμα κι ένας άνθρωπος με άποψη,  πολιτικές και κοινωνικές ευαισθησίες.

Ο Αλέξανδρος πρόσφατα κλήθηκε να υπηρετήσει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιός του. Η ανησυχία του για το μέλλον της χώρας μας και κατά συνέπεια του παιδιού του είναι

έκδηλη στο κείμενο που δημοσίευσε την επομένη των εκλογών, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του γιατρού στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Το Νησί”. Είναι ένας ηθοποιός που “μετρά” με προσοχή κάθε επαγγελματικό του βήμα κι ένας άνθρωπος με άποψη,  πολιτικές και κοινωνικές ευαισθησίες.

Ο Αλέξανδρος πρόσφατα κλήθηκε να υπηρετήσει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιός του. Η ανησυχία του για το μέλλον της χώρας μας και κατά συνέπεια του παιδιού του είναι έκδηλη στο κείμενο που δημοσίευσε την επομένη των εκλογών, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

“Δεν είναι ώρα για στεναχώρια και λύπη. Είναι ώρα για σκέψη και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη δεύτερη ευκαιρία, αν και χάθηκε μια πολύ καλή στιγμή δεν χάθηκε όλος ο αγώνας και η μάχη που δίνουν όλοι όσοι μπορούν να δουν την μεγάλη εικόνα.

Οι Έλληνες έβλεπαν και βλέπουν πάντα το δέντρο και όχι το δάσος, ίσως τώρα είναι η αρχή να δουν πως το μαγαζάκι μας δεν είναι πλέον δικό μας και με ποιον τρόπο θα το πάρουμε πίσω, με ποιον πολιτικό λόγο θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα και τα χρόνια των παθών που έρχονται. Με τι όραμα θα χτίσουμε έναν νέο γενναίο κόσμο για αυτούς που έρχονται, τι κληρονομιά θα αφήσουμε στα παιδιά μας για να μπορούν να πουν ένα επιτέλους κάποιος μας σκέφτηκε και μας.

Θέλω έργα. Δεν θέλω ασφάλεια, θέλω καλύτερη ζωή για μένα και για όλον τον κόσμο, για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Χεστηκα για τα σκουριασμένα μυαλά που τα κυβερνά ο φόβος, είμαστε πιο πολλοί από αυτούς και όπου να ναι θα την κάνουν για τόπους χλοερούς και θα μας αφήσουν καμένη γη, αυτό δεν θα το επιτρέψω, δεν θέλω αυτό να είναι το δώρο μου στον νεογέννητο γιο μου”. 

Αλέξανδρος Λογοθέτης
Keywords
Τυχαία Θέματα