ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ : Σκέψεις και λόγια στο χαρτί...

Το “ιερό τέρας” του θεάτρου μας, Κώστας Βουτσάς, έκανε πριν από λίγο καιρό την πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Εξέδωσε το δικό του βιβλίο με τίτλο “ Τη στιγμή που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, παύεις να σκέφτεσαι”, χαρισμένο - όπως ο ίδιος γράφει στο εξώφυλλο - στις αγαπημένες του κόρες.

Το Σάββατο 16/06, ο λατρεμένος ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου για τους φίλους και θαυμαστές

του.

Το “ιερό τέρας” του θεάτρου μας, Κώστας Βουτσάς, έκανε πριν από λίγο καιρό την πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Εξέδωσε το δικό του βιβλίο με τίτλο “ Τη στιγμή που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, παύεις να σκέφτεσαι”, χαρισμένο - όπως ο ίδιος γράφει στο εξώφυλλο - στις αγαπημένες του κόρες.

Το Σάββατο 16/06, ο λατρεμένος ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου για τους φίλους και θαυμαστές του.

Το βιβλίο είναι μια συλλογή σκέψεων, απόψεων και αποφθεγμάτων του ίδιου του Κώστα Βουτσά αλλά και σπουδαίων ανθρώπων της ιστορίας διηθημένων μέσα απ’ την ζωή του ηθοποιού.

Ο ίδιος έχει δηλώσει για την πρώτη του συγγραφική απόπειρα: “Αυτά που γράφω δεν είναι για βραβείο βέβαια. Έτσι έτυχε και τα σκέφτηκα στα 80 χρόνια μου. Αν κάποια απ’ όλα δεν σας ικανοποιούν, συγχωρέστε με… Δεν το έκανα επίτηδες”.

Κώστας Βουτσάς
Keywords
Τυχαία Θέματα