12 συνολικά οι ιερόδουλες που σκορπούσαν AIDS

18:50 1/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με τις οροθετικές ιερόδουλες, καθώς μέσα σε τρεις ημέρες εντοπίστηκαν συνολικά 12 στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας θετικές στον ιό του AIDS,  οι οποίες μάλιστα συχνά εκδιδόντουσαν χωρίς την χρήση προφυλακτικού, έναντι μεγαλύτερης αμοιβής. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν επιχείρηση σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας,

όπου εντόπισαν και προσήγαγαν 92 παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και μη, οι οποίες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με τις οροθετικές ιερόδουλες, καθώς μέσα σε τρεις ημέρες εντοπίστηκαν συνολικά 12 στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας θετικές στον ιό του AIDS,  οι οποίες μάλιστα συχνά εκδιδόντουσαν χωρίς την χρήση προφυλακτικού, έναντι μεγαλύτερης αμοιβής. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν επιχείρηση σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, όπου εντόπισαν και προσήγαγαν 92 παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και μη, οι οποίες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ

Από τις εξετάσεις βρέθηκαν θετικές στον ιό άλλες εννέα, δηλαδή συνολικά 12, συμπεριλαμβανομένων των άλλων δύο που ακολούθησαν τη Ρωσίδα που βρέθηκε πρώτη στον οίκο ανοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 10 είναι Ελληνίδες.

Ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία αποκτά πλέον τρομακτικές διαστάσεις, καθώς μόνο η Ρωσίδα ιερόδουλη, Τατιάνα Μπουκτογιάροβα (Tatiana Bukhtoyarova), έχει συνευρεθεί χωρίς προφυλάξεις με εκατοντάδες άνδρες, ενώ τα τηλεφώνημα από φοβισμένους πιθανούς πελάτες της στο ΚΕΕΛΠΝΟ ξεπέρασαν τα 1000.

Keywords
Τυχαία Θέματα