Ζητούν πίσω και τις έδρες από τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

Επιτίθενται δε, σε όσους δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή και διεγράφησαν τελικά από το κόμμα, εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται για ενιαία ομάδα, αλλά για ξεχωριστές περιπτώσεις με διαφορετικά κίνητρα.

Σοβαρό ζήτημα «πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας» εγείρουν για τους κ.κ. Θόδωρο Παραστατίδη και Γιάννη Κουτσούκο που είχαν διαφοροποιηθεί και στην ψηφοφορία του Φεβρουαρίου και υπέβαλαν ειδικό αίτημα επανόδου στους συνδυασμούς του κόμματος, γνωρίζοντας ότι η χώρα είχε υποχρέωση να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά

μέτρα. Επισημαίνοντας δε την …σοβαρότητα συναδέλφων τους στο παρελθόν που παραιτήθηκαν από τις έδρες τους σε ανάλογες περιπτώσεις, τους καλούν εμμέσως να κάνουν το ίδιο.

Στην Ιπποκράτους, θυμίζουν παράλληλα με νόημα ότι η πρόταση για συλλογική απόφαση της ΚΟ και σεβασμού της από την μειοψηφία, υποβλήθηκε από τον Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ εκφράζουν τη λύπη τους για στελέχη που ό,τι και να γίνει, «ακολουθούν αταλάντευτη την προσωπική τους στρατηγική, προκαλώντας δυσανάλογα μεγάλη φθορά στην παράταξη, αλλά και στην ίδια την αξιοπιστία της χώρας». Όσο για την περίπτωση του Μίμη Ανδρουλάκη, δεν σχολιάζουν περισσότερο την επίσημη ανεξαρτητοποίησή του, εκτιμώντας πάντως πως τυχών επιδίωξη σύγκλησης ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί φενάκη…

Καταλήγουν πάντως, πως … «ουδέν κακόν αμιγές καλού», αφού «η ύπαρξη δύο γραμμών για την πορεία της χώρας δεν μπορούσε να συνεχιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα