Ξεκαθαρίζει του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό

07:05 3/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Τις επόμενες ώρες θα μπει τέλος -πιθανότατα θετικό- στο σίριαλ του Γιώργου Καραγκούνη. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πλέον το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον «τυπάρα» με την πράσινη φανέλα.

Μετά τα ναυάγια στις περιπτώσεις Φάλκενμπουργκ και Σεϊταρίδη, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πικραμένος και απογοητευμένος και αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει καταθέσει ελκυστική

πρόταση στον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής, αντίθετα με τις αρχικές προβλέψεις που τον ήθελαν να συνεχίζει στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι ότι ο «Κάρα» έχει δεχθεί πρόταση από την Αυστραλία -την οποία πρώτοι αποκαλύψαμε- η οποία καλύπτει και με το παραπάνω τα οικονομικά «θέλω» του, αλλά η Αυστραλία πέφτει μακριά και ο έμπειρος μέσος δεν θα ήθελε να απομακρυνθεί τόσο από την οικογένειά του. Ο Καραγκούνης ψάχτηκε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για ομάδα της Ευρώπης, αλλά δεν βρέθηκε κάτι καλό. Κάπου εκεί άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει ξανά η ιδέα επιστροφής στον Παναθηναϊκό.

Αν αυτή πάρει σάρκα και οστά, θα κριθεί στη συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στον Καραγκούνη, τον Αλαφούζο και τον Νταμπίζα. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν οι όποιες διαφωνίες του πρόσφατου παρελθόντος, θα τονιστεί από πλευράς Παναθηναϊκού η σημασία επιστροφής του (ηγέτη) Καραγκούνη και λογικά θα επικυρωθεί η συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα