ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις νίκες μετά από 42 ημέρες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάσια. Και τα δύο γκολ των πράσινων ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Η Ξάνθη έπιασε τον ύπνο τον Παναθηναϊκό στην πρώτη καλή φάση του αγώνα και σκόραρε στο 7′ με τον Μαρκόφσκι σε μία φάση που η άμυνα των φιλοξενούμενων αντέδρασε άσχημα.

Ο Παναθηναϊκός

επιχείρησε να απαντήσει άμεσα και άγγιξε την ισοφάριση στο 11′ όταν ο Τοτσέ έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Βιβιανί).

Από το 20′ και μετά η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ανέβασε ρυθμούς, έβαλε την μπάλα κάτω και απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο. Απολύτως φυσιολογικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε στο 26′ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-2 με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Στην επανάληψη η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση και έχασε ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός όμως, με νύχια και με δόντια, κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα.

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο (77′ Ονουάτσι), Νάκας (46′ Πλάτελας), Μαρκόφσκι, Φλίσκας, Βασιλάκάκης (70′ Μάνταλος), Ντάνι .

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζέκα (65′ Μαυρίας), Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (87′ Μαρίνος), Σεϊταρίδης, Σισοκό, Τοτσέ (74′ Φορναρόλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα