Του κακοφάνηκε του Μπίστη

Αυτός ο επαναπατρισμός δεν αρέσει καθόλου σε ορισμένους από τους «58», όπως ο Νίκος Μπίστης, που έχει δείξει -πολλάκις- εξάλλου πως, αν πάρει απόφαση να αλλάξει κόμμα, τίποτα και κανείς δεν τον κρατάει.

Έτσι, χθες, καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον του πρώην εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, παρά τη φιλία που τους συνέδεε εδώ και χρόνια. Με ανάρτησή του στο facebook, που τιτλοφορείται «Όσα δεν φτάνει η αλεπού», ο Μπίστης κατακεραυνώνει τον Παπαδόπουλο

επειδή εν τέλει δεν διάλεξε τους «58».

«Ο Αντρέας Παπαδόπουλος, αφού έκανε μια ψυχαγωγική περιοδεία στις εκδηλώσεις των 58, μόλις έσκασε ο σταυρός προτίμησης γύρισε άρον άρον στην ΔΗΜΑΡ. Και απο εκεί μας καλεί » να μην πιεστούμε να κάνουμε ψηφοδέλτιο…Οι ευρωεκλογές είναι μια πρώτη μάχη». Ναι Αντρέα μου ,ειναι μια μάχη που σκοπεύουμε να κερδίσουμε. Και οι εκλογές κερδίζονται με ψηφοδέλτια».

Ο Neo πληροφορείται πως ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ δεν σκοπεύει να απαντήσει, αλλά σε κάθε περίπτωση, η στάση του Νίκου Μπίστη αποδεικνύει πόσο σκληρό άθλημα είναι η πολιτική -αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που προ δύο ετών, εισηγείτο με επιμονή στον (τότε διστακτικό) Φώτη Κουβέλη να πάρει τον Μπίστη στη ΔΗΜΑΡ….

Keywords
Τυχαία Θέματα