Το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους και το δέλεαρ της Μπάρτσα

13:36 5/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Σπανούλης αξιώνει από τον Ολυμπιακό τριετές συμβόλαιο με τις ίδιες ακριβώς που είχε και το προηγούμενο και το οποίο εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες. Κοντολογίς περίου 2εκ ευρώ ετησίως καθαρά.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους αναμένεται να αντιπροτείνουν συμβόλαιο με μειωμένες ετήσιες αποδοχές αλλά με πολλά μπόνους στόχων αφού είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμούν να προσαρμοστούν ακόμα περισσότερο στην οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο κυριότερος μνηστήρας, πέραν

του Ολυμπιακού, αυτήν την ώρα είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προσφέρουν 2,6 εκ ευρώ ετησίως στον Σπανούλη και μάλιστα θα επιστρατεύσουν στις διαπραγματεύσεις τον πρόεδρό τους Σάντρο Ροσέλ ο οποίος σπανίως ασχολείται με το μπάσκετ.

Ο καταλανικός Τύπος την Παρασκευή ανέφερε ότι ο Σπανούλης δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ενώ πολύ ψηλά «έπαιζαν» δηλώσεις του εμβληματικού αρχηγού της Μπαρτσελόνα Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος άναψε το πράσινο φως για τη μεταγραφή. Με αισθητά λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας παρακολουθούν την υπόθεση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Γαλατασαράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα