Το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

21:18 2/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός που νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στον επεισοδιακό ημιτελικό του γηπέδου Καραϊσκάκη. Στις 16/04, Μεγάλη Τετάρτη, η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο πρώτο μέρος το ξεκίνημα του Ολυμπιακού ήταν ιδανικό. Μόλις στο 10ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 από τα γκολ

των Τσόρι και Φουστέρ, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να συνέλθει από τη «σφαλιάρα» των δύο γρήγορων γκολ.

Το γκολ του Αθανασιάδη στο 31ο λεπτό βοήθησε τον Δικέφαλο να ανεβάσει την ψυχολογία του, αλλά δευτερόλεπτα μετά ο χαμός που ακολούθησε και η αποβολή του Στοχ (έσπρωξε τον Τσόρι εκτός φάσης) «χάλασε» το παιχνίδι, αλλά και την εικόνα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε -είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν το δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 59'- αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε με άνεση το υπέρ του 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ των 10 παικτών και πήρε προβάδισμα για τον τελικό Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Μανιάτης (67' Πέρες), Εντινγκά (46' Σάμαρης), Βαλντές, Φουστέρ (80' Σαβιόλα), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βούκιτς (44' Λούκας), Στοχ, Βίτορ, Μιγκέλ, Λίνο (68' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο (75' Κατσουράνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα