Το ντέρμπι του γοήτρου και των αποδείξεων

Είθισται να είναι το ντέρμπι που περιμένει ολόκληρη η Ελλάδα. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και… τα μυαλά στα κάγκελα. Οι δύο «αιώνιοι» αναμετρούνται απόψε στις 19:30 στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς διαφορετικά από τα άλλα. Πρώτον, για την τεράστια βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες και δεύτερον

για τα ξεχωριστά κίνητρα των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα πάνω του μετά τη φυγή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και την έλευση του Χουάν Ρότσα και θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών εμφανίσεων με μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα. Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός κυνηγά να ισοφαρίσει το ρεκόρ των «πράσινων» και να πάρει αήττητος το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ θέλει μία εμφατική νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ποιος είναι εφέτος το αφεντικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είδε με ικανοποίηση του Σο, Σισοκό και Βύντρα να συμμετέχουν στην τελευταία προπόνηση, οπότε τους υπολογίζει κανονικά για την ενδεκάδα. Αντίθετα, δεν πρόλαβε ο Κουίνσι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Στα της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός προπονητής θα επιλέξει τους ίδιους 11 με το ματς κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο είναι πιθανό να δούμε τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Τοτσέ.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ -στο πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα- δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για τον παίκτη που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης (Μήτρογλου ή Τζεμπούρ), αλλά και στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής (Φουστέρ ή Μασάντο). Μία πιθανή ενδεκάδα, σύμφωνα με όσα έδειξε το τελευταίο διήμερο, είναι: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα