ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ….

Εχθές έφυγα νωρίς από τα γραφεία του matrix24.gr επειδή ήθελα να παρακολουθήσω τα θεατρικά δρώμενα του μικρού μου γιου στο σχολείο. Απήλαυσα την παράσταση, χάρηκα το γιό μου, στο ρόλο του Όλιβερ Τουίστ, και ήμουν έτοιμος να γυρίσω σπίτι, να αράξω στον καναπέ και να παρακολουθήσω τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Θρύλο με τους βάζελους για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

Είμαι χαλαρός και χαρούμενος, πιστεύω ότι με τη φόρα του πρωταθλητή Ευρώπης θα πάρουμε άνετα τον

πρώτο αγώνα που γίνεται μάλιστα και στο ΣΕΦ, την έδρα μας.

Στο αυτοκίνητο, στο δρόμο της επιστροφής, από το σχολείο στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και μας έρχεται η κεραμίδα! Ο μεγάλος μου γιος, που έχει πάει σ’ ένα φίλο του να δουν το ματς, μας ενημερώνει ότι ο αγώνας δεν θα γίνει επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι, κάποιοι γελοίοι χτύπησαν με πέτρες το πούλμαν του Παναθηναϊκού, τραυματίζοντας μάλιστα, ευτυχώς όχι σοβαρά, δύο παίχτες. Και τώρα τι κάνουμε; Είχα προγραμματίσει να δω δύο ώρες το ματς και μετά να κάτσω να γράψω το άρθρο μου. Για να γράψω άρθρο στις 10 αποκλείεται. Αν δεν περάσουν τα μεσάνυχτα ο εγκέφαλος αρνείται να συνεργαστεί.

Πήγα λοιπόν στην Παλιά Αγορά, κάθισα με τους «συνήθεις μουργόλυκους», τους φίλους μου, φάγαμε, ήπιαμε τσίπουρα που είχε φέρει ο Ηλίας από την Καρδίτσα και κουβέντα στην κουβέντα, όπως σχεδόν πάντα γίνεται, η ώρα πήγε δύο. Γύρισα σπίτι, η Μαριλένα με τα παιδιά, ως ήταν φυσικό, κοιμόντουσαν και ‘γω  κάθισα να γράψω. Η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαριόμουν -άσε που έχω εξοντωθεί να γράφω κάθε μέρα, στους δυόμιση μήνες που είναι το site έχω γράψει όσα είχα γράψει σε ενάμιση χρόνο στον «Κόσμο του Επενδυτή».

Τέλος πάντων, έχω εν τω μεταξύ μοντάρει στο μυαλό μου ένα, μάλλον καλό, θέμα να γράψω και τότε βλέπω το μέιλ με το ανέκδοτο που μου έχει στείλει το καρντάσι μου, ο Αλέκος. Το διαβάζω, και κατόπιν τούτου, όπως διαπιστώνετε, το άρθρο πήγε περίπατο. Ξέρω ότι ουδόλως θα στεναχωρηθείτε, αφού το ανέκδοτο είναι χίλιες φορές καλύτερο από τις δικές μου αμπελοφιλοσοφίες. Μην νομίζετε όμως ότι θα μου ξεφύγετε. Αύριο θα σας γράψω αυτό που είχα σκεφτεί να γράψω για σήμερα. Πάμε λοιπόν…

Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος χτυπήθηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο.

- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! είπε ο Άγιος Πέτρος, και συνέχισε: Έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας. Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: Θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.

Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες, που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και π

Keywords
Τυχαία Θέματα