Τεστ… Βοσνίας με Ελβετία

07:53 6/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ και δη του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία το Μάρτιο έχει απόψε στις 21:30 ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με την Ελβετία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ελβετοί έχουν μία δυνατή ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις και ο Πορτογάλος θα διαπιστώσει την κατάσταση της ελληνικής ομάδας για πρώτη φορά μετά το φιλικό με την Ιρλανδία και την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τους Βόσνιους έχει αρχίσει.

Στα της ενδεκάδας, ο Σάντος αναμένεται να δοκιμάσει

στην άμυνα τους Μανωλά και Φυτανίδη, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ θα παραμείνει πιστός στο 4-4-2 με το οποίο αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για το ματς με την Ελβετία:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Μιχάλης Σηφάκης (Σαρλερουά).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος), Νίκος Σπυρόπουλος (Κίεβο), Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ρόμα), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Κάιζερσλάουτερν).

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ).

 

Keywords
Τυχαία Θέματα