Τεστ του Ολυμπιακού για το Top-16

Προφανώς, το γεγονός αυτό προσφέρει την ευκαιρία στον Γιώργο Μπαρτζώνα να δοκιμάσει καινούργια πράγματα σε ότι αφορά την τακτική της ομάδας ενόψει του top-16, μόνο που όλες αυτές οι δοκιμές θα γίνουν χωρίς θεατές αφού ο Ολυμπιακός θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι.

ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπέγκιτς και Πρίντεζη καθώς και τον τραυματία Σίμονς γεγονός που σημαίνει

ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Καββαδάς σε μία προσπάθεια να προσαρμοστεί ομαλά στο νέο του περιβάλλον και να αποκτήσει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά στο άμεσο μέλλον.

Η Σιένα στον αντίποδα ενδιαφέρεται, και μάλιστα πολύ, για τον αγώνα, αφού η πρόκρισή της στον επόμενο γύρο μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η σκέψη αυτή πάντως δεν αποτελεί προτεραιότητα στο μυαλό των ιθυνόντων της ομάδας. Αυτό που κυρίως απασχολεί είναι το ενδεχόμενο να διαλυθεί η πρωταθλήτρια Ιταλίας τους επόμενους μήνες λόγω χρεών στο ιταλικό δημόσιο. Οι σχετικές πληροφορίες έκαναν την Τετάρτη το γύρο της Ευρώπης και κατέδειξαν ότι η Σιένα αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα που απειλεί την υπόστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα