ΤΕΡΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ

16:00 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Οι θλιβερές ειδήσεις συνεχίζονται χωρίς να υπολόγιζαν την ξενοιασιά και την ρηχότητα των προβληματισμών των Ελλήνων σταρ κατά δικιά τους ομολογία.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Είναι πάλι μεσοπόλεμος; Το αβγό του φιδιού, επωαζόταν τόσο καιρό στο κόρφο μας τον ίδιο. Ζεσταίνονταν απ τα δικά μας σώματα και ανάσανε απ την δική μας ζωή. Οι ακροδεξιοί παρατάξεις κάνουν την φασματική παρουσία τους σε όλη την Ευρώπη. Και οι Ολυμπιακοί αγώνες,

δείχνουν το μέγεθος ενός φαινόμενου, σποραδικού ακόμα, αλλά υπαρκτού όσο ο εφιάλτης τις νύχτες. Η αθλήτρια της κωπηλασίας και μέλος του πληρώματος της οκτάκωπου γυναικών που κατέλαβε την έβδομη θέση στον χθεσινό τελικό, Νάντια Ντριγκάλα, της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ολυμπιακό χωριό. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ακόμα επίσημα, αλλά σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, αποδείχτηκε πως είχε δεσμό με μέλος του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, ενώ η μόλις 23 ετών αθλήτρια φέρεται να είναι ένθερμη υποστηρίκτρια των ιδεολογημάτων του συντρόφου της, που δεν συνάδουν με τα ολυμπιακά ιδεώδη!

*Το τέρας ζει μαζί μας…

*Και τα τέρατα γενικώς βάζουν στο μάτι μικρές και αθώες βασιλοπούλες. Ούτε να σκεφτώ δεν μπορώ το παιδί, τη 15χρονη κοπελίτσα, που έζησε την φρίκη, την βία, το μισός, το απέραντο σκοτάδι, δίπλα στο μπλε, στην ξενοιασιά των διακοπών, την αγκαλιά της μάνας της. Το πλάσμα που το έκανε λένε πως βρέθηκε. Ίσως μιλώντας του αστυνομικοί και ειδικοί να καταλάβουν –αν γίνεται- πως ο άνθρωπος γίνεται τέρας, δαίμονας, το ίδιο το κακό.

*Εκεί στις ίδιες παραλίες της Πάρου, κατά τα αλλά, είναι το μέρος που φέτος έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σελέμπριτις, κοσμικών, ανερχόμενων και φτασμένων.

*Σε μια παράλια η τραγωδία της ανθρώπινης ύπαρξης και στην διπλανή η κωμωδία της διάκρισης απ τους άλλους. Το να ζεις μέσα απ την εικόνα σου.

* Για το καυτό θέμα της μετακίνησης του ογκόλιθου της παρουσίασης, της Έλενας Παπαβασίλειου, από το «Μες την καλή χαρά»  για τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα για το ΟΛΑ, διαβάσαμε:  «Η Έλενα χαμογέλασε, με υπονοούμενο, και απάντησε: Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα δοθούν οι απαντήσεις». Έλα ρε Σόιμπλε με τακουνιά και μίνι! Μη μας κρατάς σε αγωνία! Θα την πάρουμε μια ακόμα δόση ή όχι; Διαφώτισε μας για το μέλλον σου, γιατί πως θα κάνουμε διακοπές!

*Και η Μαρία Σολωμού μίλησε για το άγγιγμα της οικονομικής κρίσης τονίζοντας στην εκπομπή της Σταματινάς Τσιμτσιλή πως «Δεν μπορώ να πω για τίποτα όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα να λες μήπως βγούμε και στα μπουζούκια»! Το δεδομένο είναι πως θα βγει πάντως! Το ενδεχόμενο να μείνει για λίγο εκτός ή σπίτι θεωρείται απαράδεκτο ε;

* Τραγική ειρωνεία! Μαρκουλάκης, Σόμερ, Ρουβάς, Γεωργούλης, Βασιλόπουλος, Ανανιάδης, Ψαράς και πόσοι όλοι ωραίοι έχουν προσπαθήσει για καριέρα στο σινεμά και στο Χόλιγουντ. Κάποιοι κάτι κατάφεραν κάπως. Οι περισσότεροι άντε να έπαιξαν το πτώμα σε κανέναν Law and order χωρίς ατάκες. Και σου λέει είδαν οι κολοσσοί στο Χόλιγουντ, τ

Keywords
Τυχαία Θέματα