Τα ...«φάλτσα» επανέρχονται στον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί αυτή τη φορά η πολιτική σύγκρουση για την «μικρή ΔΕΗ» και τη διεξαγωγή ή μη δημοψηφίσματος να μην άφησε... χώρο προκειμένου να πάρουν διαστάσεις οι ατυχείς δηλώσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως και πάλι αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Οργή για Διαμαντόπουλο

Πλέον, η Κουμουνδούρου πνέει μένεα κατά του βουλευτή Καστοριάς, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος μες στη

Βουλή χαρακτήρισε τον καταδικασμένο τρομοκράτη-δολοφόνο της 17Ν ως «εννοούμενο ως τρομοκράτη από τον νόμο και το Σύνταγμα», που «διάλεξε την ένοπλη πάλη». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος προκαλεί, ενώ στο παρελθόν βρέθηκε στα πρόθυρα της αποπομπής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα με αφορμή τα όσα είχε πει για την επίθεση στο Mall.

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αποδοκίμασε δημοσίως τον κ. Διαμαντόπουλο, λέγοντας με έμφαση: «Οι γνωστές αναφορές και το αναμάσημα υποτιθέμενων σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, χάνει πια την ουσία του. Ας τον κρίνουν και οι ψηφοφόροι του, τον κ. Διαμαντόπουλο. Είναι απολύτως σαφές ποια είναι η τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Νέο φάλτσο

Σαν να μην έφτανε αυτό, παρεξηγήσιμη ήταν και η δήλωση του βουλευτή Αχαΐας, Βασίλη Χατζηλάμπρου, ο οποίος εν είδει αστεϊσμού, τόνισε στη Βουλή ότι έχει... και ο ΣΥΡΙΖΑ τους ανθρώπους του στην τρόικα.

Αυτή η ατυχής αναφορά του προκάλεσε την έτνονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγόρησε -δια του βουλευτή Κώστα Τριαντάφυλλου- το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «διπλή κρυφή ατζέντα», ενώ στην ίδια λογική κινήθηκε και η Φώφη Γεννηματά, με αντίστοιχο δηλητηριώδες σχόλιο.

Βεβαίως, ο κ. Χατζηλάμπρος αναδιπλώθηκε λέγοντας, ουσιαστικά, ότι... έκανε χιούμορ.

«Το μόνο που αποδεικνύεται, τελικά, είναι ότι ο κύριος Τριαντάφυλλος και η συγκυβέρνηση έχουν χάσει την επαφή με την κοινή λογική, το χιούμορ και την πραγματικότητα» ήταν η απάντηση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, όμως το κακό είχε γίνει...

Keywords
Τυχαία Θέματα