Συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ για την αντικατάσταση Καρυπίδη

14:15 7/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Πάντως, η συνεδρίαση γίνεται σε βαρύ κλίμα και στη σκιά της αντίθετης απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο χθες, σε άτυπη ψηφοφορία, επαναβεβαίωσε την υποψηφιότητα Καρυπίδη με ψήφους 9 προς 3.

Το βαρύ κλίμα αφορά κυρίως τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα, που μετέβη χθες στην Κοζάνη αλλά δεν κατάφερε να πείσει τα τοπικά στελέχη να συγκατανεύσουν στην απόσυρση

της υποψηφιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις από τον κοζανίτη δημοσιογράφο. Ενδεικτικά, σήμερα, σε συνέντευξή του στον Real FM, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισήμανε πως η υποψηφιότητα Καρυπίδη «δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί» και πρόσθεσε: «Αυτά που βγήκαν στον Τύπο τα οποία είχε αναρτήσει και στο Διαδίκτυο είναι κάτι που δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε και όλους εμάς τους υπόλοιπους». Μάλιστα, ο κ. Σακελλαρίδης προεξόφλησε πως θα αποσυρθεί η υποψηφιότητα, λέγοντας ότι «νομίζει πως η τελική απόφαση θα είναι ότι ο κ. Καρυπίδης θα ήταν προβληματικό για τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στην περιοχή αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα