Συνέχεια στις Πανελλαδικές με Μαθηματικά, Βιολογία, Φυσική και Ιστορία

Οι μαθητές ανάλογα με την κατεύθυνσή τους θα εξεταστούν σήμερα σε Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά.

Η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων, έχει οριστεί στις 8:00 πρωί, ενώ οι εξετάσεις αρχίζουν μισή ώρα αργότερα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, μπλε ή μαύρο στυλό και γομολάστιχα, αλλά όχι μπλάνκο. Επιτρέπεται, επίσης, ένα μπουκάλι νερό ή χυμός. Αντίθετα θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τους το κινητό τους τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές ή υπολογιστικές μηχανές.

Η διάρκεια

εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με Αρχαία Ελληνικά (κατεύθυνσης) και Μαθηματικά (κατεύθυνσης).

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν στις 21 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα πραγματοποιηθούν, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για τη Γ' τάξη των ημερήσιων και τη Δ' τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13-6-2014 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε Λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20-6-2014 και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα