Τι… πίνει ο Ψαριανός;

Αυτό διότι ο βουλευτής, που πρωτοστατεί, μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου, στην ανθρωποφαγία που βρίσκεται εν εξελίξει στη ΔΗΜΑΡ, τη μια διαβεβαιώνει ότι… «δεν ζητά παραίτηση Κουβέλη, αλλά αλλαγή πολιτικής» και στη συνέχεια… βάλλει διαρκώς με τα χειρότερα λόγια κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Πάντως, μετά την δήλωση του Φώτη Κουβέλη ότι θέτει την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος, ο Ψαριανός επιχειρεί να πείσει ότι ο ίδιος δεν ήθελε

την εξέλιξη αυτή.

Ωστόσο, πρότερες δηλώσεις του τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Μόλις την περασμένη Τρίτη, μιλώντας… εκ βαθέων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, είχε επισημάνει με νόημα ότι «αν ήταν στη θέση του Φώτη Κουβέλη, θα είχε υποβάλει την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή». «Λυπάμει πάρα πολύ και θα είναι μεγάλη ντροπή στα χέρια του Κουβέλη να πεθάνει η Ανανεωτική Αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, του Γρηγόρη Γιάνναρου και του Μπάμπη Δρακόπουλου, είχε επισημάνει.

Και στη συνέχεια, είχε εξαπολύσει νέες βολές κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ: «Ο Φώτης Κουβέλης, όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει να παραιτηθεί, είπε ότι θα αποφασίσουν τα όργανα. Τα όργανα αποφασίζουν αν θα παραιτηθεί άλλος; Ποια όργανα; Τα πνευστά, τα χάλκινα, τα έγχορδα; Εγώ θα έθετα την παραίτησή μου στις υπηρεσίες του κόμματος».

Τούτων δοθέντων, το ερώτημα παραμένει βασανιστικό, επίκαιρο απολύτως ταιριαστό με την περίσταση: τι πίνει ο Γρηγόρης Ψαριανός;

ΥΓ: Εξάλλου, ο Ψαριανός είχε φροντίσει να ενημερώσει για την στάση του –δηλαδή για το γεγονός ότι θέλει «καρατόμηση» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ-και τους διαδικτυακούς φίλους του, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές. Με ειρωνικό τρόπο, σε… «φιλικό» του προφίλ στο facebook, που πολλοί λένε ότι είναι δικό του και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο για λόγους πολιτικών ισορροπιών, είχε «ανεβάσει» την εξής ανάρτηση. Αφού είχε αναπαραγάγει την είδηση περί παραίτησης του αρχηγού του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Σλοβενίας, Ίγκορ Λούκσιτς, εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών που πήρε στις Ευρωεκλογές, είχε γράψει:

«Σα δεν ντρέπεται!..

Φεύγουν έτσι, ρε, οι Ηγέτες; Ου να χαθείς, ρίψασπι...

Σκέψου να το παθαίναμε εμείς! Απαπαπαπα... Φτου Φτου!

Ούτε να το σκέφτομαι…»

Έτσι που λέτε, «ούτε να το σκέφτεται»…

Keywords
Τυχαία Θέματα